Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε, ο τραυματισμός του Τάκη, η συγκίνηση της Ρίας και τα σχόλια για την αποχώρηση του Χανταμπάκη

Ποιοι «έθαψαν» τον Στέλιο Χανταμπάκη και ποιοι τον υποστήριξαν;

Must Read

Σε ακόμη ένα συμβούλιο βρέθηκαν χθες οι δύο ομάδες του Survivor για να μάθουν ποιος παίκτης συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και θα αναγκαστεί να φύγει από το reality επιβίωσης.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Νικόλας Αγόρου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ο παίκτης που πήρε τον δρόμο της επιστροφής, είναι ο Νικόλας Αγόρου.

«Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω», είπε στους συμπαίκτες του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«Δεν μπορούσα να ζήσω τους αγώνες μου έτσι όπως ήθελα αν και γίνεσαι πιο δυνατός έτσι. Αλλά έχω μάθει να είμαι με την οικογένειά μου και τους σκέφτομαι συνέχεια. Είμαι εντάξει μέσα μου και από τη στιγμή που δεν είσαι καλά ψυχικά ή δεν το ζεις όπως θες, καλύτερα να φύγεις. Όλοι αξίζουν να είναι νικητές αλλά θα ήθελα κάποιον από τους Μπλε. Αλλά χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιον, θα πω τον Μάριο Πρίαμο γιατί το νιώθω και είχα έρθει πιο κοντά. Εύχομαι να γίνει το θέλημα του Θεού και να γίνει το καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά», δήλωσε στην συνέχεια.




Όλα όσα έγιναν στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Το έπαθλο επικοινωνίας επέστρεψε και πάλι στον στίβο μάχης δίνοντας κίνητρο στους παίκτες να βάλουν τα δυνατά τους, προκειμένου να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Ρία Κολοβού εξέφρασε την έντονη επιθυμία της να κερδίσει η ομάδα της, για να μπορέσει να δει έστω μία φωτογραφία από την αδερφή της και τα ανίψια της, που, όπως αποκάλυψε και η ίδια, τα έχει σαν παιδιά της.

«Μου έχουν λείψει απίστευτα πολύ όλα τα μέλη της οικογένειάς μου. Ωστόσο υπάρχουν δύο ανθρωπάκια εκεί έξω, τα ανίψια μου και δεν θέλω τίποτα άλλο περισσότερο όσο καιρό είμαι εδώ να δω ένα μήνυμά τους. Ελπίζω σήμερα ο Θεός να μας βοηθήσει. Δεν έχω κάνει παιδιά, τα έχω σαν δικά μου, ίσως γιατί είμαι πολύ δεμένη με την αδερφή μου. Νιώθω ότι η μισή καρδιά είναι δική μου και η άλλη μισή της αδερφής μου. Θέλω όσο τίποτε άλλο να κερδίσουμε» είπε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη η παίκτρια της μπλε ομάδας.




Η ομάδα όμως που κέρδισε τον αγώνα ήταν η κόκκινη. Η τελευταία αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στην Μελίνα και τη Ρία με την πρώτη να φέρνει τον πολυπόθητο πόντο στην ομάδα της.

Η Μελίνα από την χαρά της, ξέσπασε σε κλάματα.




Η Μαχήτρια δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει μετά την ήττα της στον νικητήριο πόντο των Διάσημων.



Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο αγώνισμα, δυστυχώς όμως για εκείνους είχαν μία ακόμη απώλεια.

Ο Τάκης Καραγκούνιας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον στίβο μάχης και να μεταφερθεί στο νοσκομείο.

«Ώπα, έχουμε τραυματισμό! Ο Τάκης χτύπησε το πρόσωπο του στα σχοινιά και έχει σκίσει το φρύδι του», περιέγραψε ο παρουσιαστής διακόπτοντας τον αγώνα.

«Ηλία, τον σβέρκο μου! Παιδιά, τον σβέρκο μου! Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» ακούγεται να φωνάζει ο Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο και πλησίασε αμέσως γιατρός φορώντας του κολάρο.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας νιώθει καλύτερα, παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα μεταφερθεί στην κλινική. Θα κάνει αξονική, μαγνητική και ότι άλλο χρειάζεται για να δούμε πως είναι η κατάσταση της υγείας του» σημείωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνοντας πως την θέση του Τάκη θα έπαιρνε ο Σάκης Κατσούλης.




Το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας φαίνεται πως έφερε εκνευρισμό στις δύο ομάδες οι οποίες έπαιξαν με πάθος για να καταφέρουν να μιλήσουν με τις οικογένειές τους.

Μία ατάκα της Μαριαλένας όμως στάθηκε η αφορμή για να κάνει τις μαχήτριες έξω φρενών. Συγκεκριμένα κατά την αναμέτρηση της Στέλλας με την Μελίνα, η Μαριαλένα για να εμψυχώσει την συμπαίκτριά της, της φώναζε πως παίζει χωρίς αντίπαλο.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε από την μπλε ομάδα με τις παίκτριες να τονίζουν ότι «δεν υπάρχει σεβασμός»




Η επόμενη μέρα μετά την οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη

Η οικειοθελής αποχώρηση του Χανταμπάκη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παίκτες του Survivor.

Ορισμένοι τον υποστήριξαν, ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν πως δείλιασε και γι’ αυτό αποφάσισε να φύγει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, για παράδειγμα, επιτέθηκε στον Χανταμπάκη για την αποχώρησή του.

«τελικά τι είναι το πολυτιμότερο σε αυτό που ζούμε εδώ; Τελικά τι είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς, που μας κρατάει να αντέχουμε στα πιο δύσκολα; Ένα και μοναδικό. Η στήριξη και η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει και παίζει το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί και επιβραβεύει. Είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους να δειλιάζουν, να τρομάζουν στην ιδέα και μόνο να βγουν υποψήφιοι. Όλοι διαγράφουμε μια πορεία έντονη, πρωταγωνιστική στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Αυτή η πορεία δημιουργεί οπαδούς, πολλές φορές φανατικούς και όταν έχεις προετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις. Όταν έχεις προετοιμάσει όλο σου τον κόσμο να σταθεί υπέρ σου γιατί έχεις διαγράψει μια πολύ ωραία πορεία, γιατί όλοι σου επιβεβαιώνουν εδώ μέσα ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανένα, πριν ανοίξουν οι κάλπες και η ψηφοφορία για να δείξει ο κόσμος την στήριξη του, έφυγες».», είπε χαρακτηριστικά.




Από την άλλη μεριά, η Σταυρούλα και ο Ηλίας φαίνεται να δικαιολογούν την απόφαση του πρώην παίκτη με την πρώτη να τονίζει ότι: «Είναι πάρα πολύ κρίμα γιατί θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ δυνατός παίκτης και αγωνιστικά και θεωρώ ότι και το κοινό έχει καταλάβει ποιος είναι πραγματικά. Εμένα με λυπεί πάρα πολύ το ότι έχει αποχωρήσει αυτή τη στιγμή. Πολλοί θα πουν διάφορα, εγώ θα πω απλά ότι του έλειπε πάρα πολύ η οικογένεια του και δεν άντεξε. Είμαστε κοντά πέντε μήνες οπότε είναι πάρα πολύ λογικό, με δυο παιδιά και μια οικογένεια έξω που υπερλατρεύει, να μην αντέξει άλλο. Εδώ από την πρώτη ημέρα που ταξίδεψε, του έλειπαν, οπότε για μένα είναι λυπηρό αλλά χαίρομαι γιατί αυτός θα είναι καλά».




Ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται να ενστερνίζεται την άποψη του Μαρτίκα δίνοντας ωστόσο μία διαφορετική ερμηνεία για την απόφαση του πρώην συμπαίκτη του να φύγει από το παιχνίδι.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου. Κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι δεκαπέντε λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς, θα το είχε κάνει μια βδομάδα πριν ή θα το είχε κάνει μια βδομάδα μετά. Ζορίστηκε που βγήκε προτεινόμενος; Ζορίστηκε που είχαν γίνει όλα αυτά και ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα το οποίο δεν τον συμφέρει; Και δεν ήθελε να βγει προς τα έξω οπότε το πρόλαβε και στο συμβούλιο; Δεν ξέρω», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχεις κάνει τέσσερις μήνες υπομονή, έχεις βγει όμως προτεινόμενος. Ψυχανεμίζεσαι ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα το οποίο δεν σε συμφέρει και φεύγεις πέντε λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές; Δεν κολλάει κάπου όλη η ιστορία».




Λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας οι παίκτες, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τη αποχώρηση του Χανταμπάκη.

Η Μελίνα και ο Βασάλος υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να τους ενημερώσει για την απόφασή του αυτή, με την πρώτη μάλιστα να τονίζει ότι «εγκατέλειψε τον πόλεμο», ενώ ο δεύτερος ισχυρίστηκε πως τον ενόχλησε που βγήκε προτεινόμενος.

Στο άκουσμα των δηλώσεων αυτών, μερικοί Μπλε, ειδικά η Σταυρούλα, αντέδρασαν και είπαν στην Μελίνα πως θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτά που λέει και να μην αγγίζει το θέμα οικογένεια.

Εκτός από την Σταυρούλα και ο Σάκης Κατσούλης υπερασπίστηκε τον Στέλιο Χανταμπάκη, δεδομένου ότι είναι πολύ καλοί φίλοι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This