Survivor spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί! Ποιοι παίκτες ενοχλήθηκαν με την αποχώρηση του Χανταμπάκη και γιατί;

Ο πραγματικός λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Must Read

Σαν βόμβα έσκασε στο χθεσινό Survivor η απόφαση του Στέλιου Xανταμπάκη να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο ίδιος επικαλέστηκε ότι του λείπουν τα παιδιά του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αισθάνθηκε αδικημένος, καθώς πιστεύει ότι στήνεται μία πλεκτάνη γύρω από το όνομά του από συγκεκριμένους παίκτες.

Όσον αφορά την ρήτρα την οποία έχει επιβάλλει η παραγωγή στους παίκτες, σε περίπτωση που αποφασίζουν να φύγουν οικειοθελώς, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο μόνος παίκτης ο οποίος είχε κάνει συμφωνία ότι όποτε αισθανθεί εκείνος την ανάγκη να επιστρέψει στην οικογένειά του, μπορεί να το κάνει χωρίς καμία επίπτωση.

Ο λόγος μάλιστα που έγινε αυτή η συμφωνία ήταν επειδή το 2017, όπου προβλήθηκε το πρώτο Survivor, είχε «καταστραφεί» η εικόνα του εξαιτίας της κόντρας που είχε με τότε τον Ντάνο, οπότε Στέλιος Χανταμπάκης θεώρησε πως η παραγωγή του χρωστάει κι έτσι συμμετείχε στο φετινό reality επιβίωσης, προκειμένου να διαγράψει τα κακώς κείμενα.

Τα πρώτα χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «Survivor 1» ήταν δύσκολα για το Στέλιο Χανταμπάκη, ωστόσο τώρα κατάφερε να φτιάξει την εικόνα του και να φύγει με το κεφάλι ψηλά, αλλά και με 85.000 ευρώ στην τσέπη.




Παρόλα αυτά η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη φαίνεται πως έχει ενοχλήσει κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Μελίνα Μεταξά και του Τάκη Καραγκούνιας, οι οποίοι ισχυρίστηκαν οτι έφυγε επειδή δείλιασε και φοβήθηκε και μάλιστα η Μελίνα θεωρεί πως θα έπρεπε να την ενημερώσει για την απόφαση του αυτή.

Παρόλο που οι συγκεκριμένες παίκτες ισχυρίστηκαν ότι ο πρώην συμπαίκτης τους κάρφωσε το μυστικό της Σταυρούλας, η παίκτρια της μπλε ομάδας φαίνεται να τον στηρίζει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας από τη μεριά του, υποστήριξε ότι το 2017 στηρίχθηκε στις πλάτες του Χανταμπάκη ένα ολόκληρο reality προκειμένου να βγει κάποιος ήρωας εννοώντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μάλιστα δεν πήγε να αγωνιστεί στο φετινό Survivor.




Ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Η ψηφοφορία για αποχώρηση είναι ανδρική υπόθεση, αφού οι παίκτες που βρίσκονται στον τάκο είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Τάκης Καραγκούνιας από την κόκκινη ομάδα και από την μπλε ομάδα ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Νικόλα Αγόρου.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν ο παίκτης που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής θα είναι από την ομάδα των μαχητών.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει αποδείξει προσέχει κοινό που τον στηρίζει, συνεπώς o παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και εν τέλει θα αποχωρήσει από το Survivor είναι ο Νικόλας Αγόρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This