Τριαντάφυλλος για Σταμάτη Φασουλή: «Έδειξε κακία, δεν ήταν πολύ ωραίο για το επίπεδό του»

Must Read

Μία έντονη αντιπαράθεση είδαμε στο προηγούμενο live του «J2US» ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την κριτική επιτροπή, με τον τραγουδιστή να εκφράζει το παράπονο του σχετικά με την κριτική που ασκείται κάθε φορά στην παρτενέρ του Φελίσια Λαπάτη.

Ο γνωστός ερμηνευτής ισχυρίστηκε πως η κριτική επιτροπή είναι αρκετά αυστηρή με την Φελίσια, ενώ πρέπει να λάβουν υπόψιν τους ότι δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια, τονίζοντας πως η κριτική που της ασκείται επηρεάζει την ψυχολογική της κατάσταση.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο Τριαντάφυλλος στην κάμερά της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου αποκάλυψε μάλιστα την ατάκα που είπε ο Σταμάτης Φασουλής και που τον ενόχλησε.

«Κάναμε κι εμείς τον αντίλογό μας. Όταν μας λένε κάτι πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι; Με ενόχλησε κάτι που είδα μετά που είπε ο κύριος Φασουλής ότι “κι εμείς μπορεί να μη σας θέλαμε εδώ”. Ήταν λίγο περίεργο αυτό που είπε, έδειξε κακία, δεν ήταν πολύ ωραίο για το επίπεδό του», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τις εξελίξεις στο Survivor. Για την οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως: «Τον Στέλιο Χανταμπάκη τον έκαναν να αποχωρήσει. Έγινε πλεκτάνη από την κόκκινη ομάδα για να τον διώξουν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This