Ελευθερία Ελευθερίου: «Χρησιμοποίησαν εμένα και τον Μάριο όμως είμαστε μια χαρά! Μετάνιωσα γι’ αυτό που του είπα»

Must Read

Ο κακός χαμός έγινε στο Survivor όταν μπήκε στο παιχνίδι η Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς ξέσπασε κατά του Μάριου Πρίαμου για το ειδύλλιο που προέκυψε μεταξύ εκείνο και της Καρλίνας Καλύβα.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου η σχέση των δύο παικτών, φαίνεται πως αναθερμάνθηκε, αφού είχαν κρυφές συναντήσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε από το παιχνίδι και παραδέχτηκε πώς κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της είχε επαφή με τον παίκτη της μπλε ομάδας.

Ο Τριαντάφυλλος από τη μεριά του αποκάλυψε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έχει βρει νέο σύντροφο, με την ίδια σου τόσο να το διαψεύδει.

«Δεν υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου.

Αποδέχομαι τα λάθη και τη “συγγνώμη” ενός ανθρώπου. Είναι μια γνωριμία χρόνων και δεν μπορείς να ακυρώνεις έτσι έναν άνθρωπο.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την Καρολίνα, διογκώθηκε, χρησιμοποιήθηκα. Εγώ τα αφήνω πίσω, είμαι καθαρή με την συνείδησή μου και δεν έβλαψα κάποιον», είπε πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».




Πως έχει εξελιχθεί όμως η σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο;

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» τόνισε πως: «Δεν ήθελαν να με προστατεύσουν στην αρχή, ήθελαν απλά να με χρησιμοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν τον Μάριο για να τον βγάλουν υποψήφιο. Εγώ τα είδα όλα αυτά τα πράγματα κι ήταν αυτό που δεν μου άρεσε. Είμαστε μια χαρά με τον Μάριο. Με την πάροδο του χρόνου μέσα στο παιχνίδι έφτιαξαν τα πράγματα σε πολύ ανθρώπινο επίπεδο. Τον αγαπάω, είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Όλοι εσείς τον γνωρίζετε, δε χρειάζεται να πω πολλά για το ποιος είναι.

Το ότι είχε ένα ατυχές συμβάν, έπεσε κι αυτός λίγο θύμα μέσα στο reality που έγινε. Είναι κάτι που έχει τελειώσει, είναι πολύ μακρινό. Κρατάω το ότι είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και εξακολουθώ να τον θέλω νικητή».

Στην συνέχεια η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, έκανε το απολογισμό της και δήλωσε πως δεν μετάνιωσε για τίποτα απ΄ όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο μετάνιωσε για την ατάκα που είπε στον Μάριο δηλαδή πως είναι «η ντροπή της Κύπρου».

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα κάτι, ούτε στο θέμα του θυμού μου. Το μόνο που θα άλλαζα είναι αυτό που τον είχα χαρακτηρίσει, δεν θέλω ούτε να το πω, ούτε να το θυμάμαι. Είμαστε πολύ καλά με τον Μάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This