Τριαντάφυλλος για Ελευθερία Ελευθερίου: «Bρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες»

«Κλασική Ελευθερία Ελευθερίου! Αγάπα, λέει, τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους»

Must Read

Μεγάλο σούσουρο έχει γίνει γύρω από την σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου. Είναι μαζί; Δεν είναι μαζί; Τον συγχώρησε τελικά;

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως έχει βάλει τελεία στην σχέση της με τον παίκτη του Survivor με τον Τριαντάφυλλο να το επιβεβαιώνει.

Ο διάσημος ερμηνευτής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως η φίλη του έχει προχωρήσει τη ζωή της…

«Πολύ καλά έκανε και είπε η Ελευθερία πως έβαλε τελεία στη σχέση με τον Μάριο, το ξέρω και εγω αυτό. Επίσης, το έχω πει, η Ελευθερία είναι ένα πολύ καλό παιδί και καλή ψυχούλα και συγχωρεί και τα λοιπά. Από εκεί και πέρα για τα ερωτικά τους, τι να κάνω εγώ ρε παιδιά; Και στα ερωτικά τους εγώ θα είμαι μέσα;», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Κλασική Ελευθερία Ελευθερίου, τι να κάνουμε τώρα. Έτσι την αγαπάμε. Αγάπα, λέει, τους φίλους σου με τα ελαττώματα τους. Η Ελευθερία βρήκε άλλον, Μάριε την πάτησες! Η Ελευθερία βρήκε άλλον, η Ελευθερία είναι νούμερο ένα, παιδιά, τέλος».

«Είναι μια τόσο όμορφη κοπέλα, πολύ καλό παιδί οπότε γιατί να μην βρει άλλον; Ξέρουμε ότι και με τον Μάριο δεν είχε και κάτι τώρα. Αφού δεν είχε, τελείωσε. Μου μιλάει, μου λέει κάποια πράγματα και η κοπέλα είναι μια χαρά», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This