Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Γιώργο Θεοφάνους και το τραγούδι «Φεγγάρι μου»: «Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή μας»

«Πας να μου βάλεις τώρα εμένα τρικλοποδιές» είπε απευθυνόμενη στο Γιώργο Λιάγκα.

Must Read

Όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή του σήμερα βρέθηκε καλεσμένη η Νατάσα Θεοδωρίδου και αφορμή στάθηκε η συνύπαρξή τους στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Ο χάρτης».

Φήμες θέλανε να υπάρχει μία κόντρα ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον παρουσιαστή, οι δυο τους όμως ξεκαθάρισαν τα πράγματα.

«Σου πήρε αρκετά χρόνια να χαρείς που ήρθες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να απαντάει: «Α, έτσι θες να ξεκινήσουμε; Θα τα πούμε όλα. Υπήρχε κάτι μεταξύ μας, το οποίο ουσιαστικά ήταν άνευ λόγου και αιτίας. Δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο μεταξύ μας, να πούμε ότι κάποτε έγινε αυτό και οι σχέσεις μας διαταράχθηκαν, οι ανύπαρκτες ως τότε σχέσεις μας γιατί δεν γνωριζόμασταν».

«Όσο μεγαλώνουμε μαλακώνουμε τις γωνίες μας και δεν βρίσκω κανέναν λόγο, τουλάχιστον αφού γνωριστήκαμε καλά και κάναμε πολύ παρέα και είσαι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Είσαι ένας πολύ καλός φίλος και χαίρομαι που κάνουμε παρέα, μου αρέσει πάρα πολύ το μυαλό σου και οι συζητήσεις που κάνουμε και περνάμε τόσο ωραία και χαλαρά. Επειδή η ζωή είναι ωραία, περνάμε ωραία», κατέληξε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τη λαϊκή ερμηνεύτρια για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν είχε πάει στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της, Κριστιάνας Μπέτα.

«Μου στέλνουν πολλά μηνύματα, εγώ δεν θα στο ρώταγα. Μου λένε αν σε πείραξε που η κουμπάρα σου δεν ήρθε στην έκθεση της κόρης σου» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Παιδιά είναι άλλος ο Γιώργος στην παρέα μας. Είναι άλλος! Σας παρακαλώ, κλείστε όλες τις κάμερες κι αφήστε μόνο τη δική μου. Είναι άλλος. Αυτά που ρωτάει είναι άκυρα. Είναι καλό παιδί, είναι ευγενής, όλες οι γυναίκες θέλουν τον Γιώργο», απάντησε η τραγουδίστρια χαριτολογώντας.

«Γιατί είμαι αγενής που σου έκανα αυτή την ερώτηση τώρα;» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πας να μου βάλεις τώρα εμένα τρικλοποδιές. Μα γίνεται αυτό; Δεν γίνεται! Κατ’ αρχάς με την Ελένη είμαστε συγγενείς, είναι η οικογένειά μου, θεωρώ ότι είναι η αδελφή που δεν έχω. Δεν ήρθε, είναι πολύ απλή η απάντηση» πρόσθεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όσον αφορά την απόφασή του Γιώργου Θεοφάνους να δώσει στα Jumbo και στον Τάσο Μπουγά το κομμάτι «Φεγγάρι μου», δήλωσε πως: «Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή μας. Εμένα με στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε, ούτε νευρίασα. Όντως τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούν. Αυτό μου δημιούργησε μια αγωνία και μια απορία, ότι είσαι κάποια στιγμή άοπλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν αποφασίσει κάποιος άλλος για σένα να κάνει μία κίνηση.

Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν έχουμε βρεθεί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το Φεγγάρι για μένα ήταν σταθμός στην καριέρα μου. Όλη αυτή την καριέρα την έχω χτίσει και με τη βοήθεια των συνθετών και των στιχουργών, αλλά την έχω κάνει πάρα πολύ καθαρά, χωρίς να την μπερδέψω με τίποτα άλλο. Οπότε, όταν κάποιος μέσα σε όλο αυτό το οικοδόμημα μου πειράξει ένα τουβλάκι, εμένα με στενοχωρεί πάρα πολύ, γιατί είναι σαν να προδίδω εγώ χωρίς να φταίω όλο αυτό το οικοδόμημα».

«Αυτό ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου με τον Γιώργο, μπορεί κάποια στιγμή να το συζητήσουμε. Δεν έχω λόγο να μην του μιλήσω του Γιώργου, γιατί άνθρωποι που με βοήθησαν τόσο πολύ στην καριέρα μου, δεν έχω λόγο να μην τους μιλώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι κι εγώ υπεύθυνη για τις δικές τους κινήσεις» πρόσθεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Το Φεγγάρι το ξαναείπα. Σταμάτησα να το λέω αλλά το ξαναείπα γιατί το αγαπώ και με αγαπάει. Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό -είναι του Γιώργου αλλά εγώ το νιώθω δικό μου και για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί άλλαξε την καριέρα μου σε εκείνο το σημείο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This