Eurovision-Οι πρώτες δηλώσεις του Β. Βερνίκου: «Δεν πετύχαμε το στόχο μας, αλλά κάποιες φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά»

«Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου»

Must Read

Σάλος έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, η οποία αποκλείστηκε αλλά και με τους τέσσερις βαθμούς που έδωσε η χώρα μας στην Κύπρο.

Πολλοί είναι εκείνοι που έκαναν λόγο ότι ο Βίκτωρας Bερνίκος λόγω του νεαρού της ηλικίας του, δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς δεν έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να κουβαλήσει αυτό το βάρος στις πλάτες του.

Μάλιστα υποστήριξαν πώς το τραγούδι δεν ήταν αρκετά καλό για να μας εκπροσωπήσει, ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που πίστευαν εξαρχής ότι δεν θα περάσουμε στον τελικό.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο δεκαεξάχρονος ερμηνευτής κατά την επιστροφή του από το Λίβερπουλ και απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί για την απόφασή του να συμμετάσχει στον πανευρωπαικό μουσικό διαγωνισμό

«Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά κάποιες φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Στεναχωρήθηκα λίγο που δεν περάσαμε, αλλά όχι για πολύ. Ήταν τέλεια η εμπειρία της Eurovision, έμαθα πολλά πράγματα, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Ποια αρνητικά σχόλια; Δεν έχω διαβάσει κάτι», είπε αρχικά ο Victor Vernicos.

Αναφορικά με τους τέσσερις βαθμούς που έδωσε οι χώρα μας στην Κύπρο δήλωσε πως: «Το 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ τα έδωσα όλα στη σκηνή, ήμουν λίγο αγχωμένος στην αρχή. Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This