Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο: «Υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα στην ΕΡΤ»

«Δεν ήταν τυχαίο, ήταν στοχευμένο»

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως γνώστης της Eurovision αφού έχει διαγωνιστεί όχι μία, αλλά δύο φορές στον μουσικό διαγωνισμό.

Η πρώτη του φορά ήταν το 1996 όταν εκπροσώπησε την Κύπρο με το τραγούδι «Μόνο για μας» τερματίζοντας στην 9η θέση, ενώ η δεύτερη ήταν το 2002 που διαγωνίστηκε ως μέλος των One με το τραγούδι «Gimme» κατακτώντας την 6η θέση.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και μίλησε για την φετινή Eurovision, η οποία για την Ελλάδα αποτέλεσε φιάσκο, καθώς αποκλείστηκε από τον τελικό και βαθμολόγησε με 4 την Κύπρο, γεγονός το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

«Περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν αυτό το πράγμα. Έχει πάρει μεγάλη έκταση. Δεν χρειαζόταν να δώσουν το 12άρι. Το χοντρό της υπόθεσης ήταν ότι ενώ πήρε 4 η Κύπρος, περίμενες να δεις το 8, 10 και 12 σε μία από τις προφανείς χώρες, όπως το Ισραήλ, η Ιταλία, η Σουηδία, η Φινλανδία ή και η Νορβηγία και η Γαλλία. Όταν δίνεις το 12άρι και το 10άρι στο Βέλγιο και στην Πορτογαλία, που δεν ήταν τα καλύτερα, υπάρχει σκοπιμότητα» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.




«Είναι μερικά πράγματα που τα ξέρουμε και δεν έχουμε αποδείξεις. Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα αντικυπριακό κλίμα στην ΕΡΤ από συγκεκριμένους κύκλους. Είναι το δικό μου ρεπορτάζ, το ξέρω και το έχω βιώσει. Όχι από τον πρόεδρο, αλλά νομίζω ότι χειραγωγείται λίγο. Τώρα θα το πιάσουν και θα γίνει χαμός. Γιατί να πηγαίνει η Κύπρος καλά; Ήταν κομπλεξικό κι εκδικητικό, τύπου ο μικρός ο δικός μας δεν πήγε καλά.

Λειτουργεί στην ΕΡΤ αυτό το πράγμα τα τελευταία χρόνια. Η επιτροπή ήταν άκυρη, εκτός από τον Νίκο Νικολακόπουλο που εκτιμώ ιδιαιτέρως κι έχει τεράστια γνώση του αντικειμένου. Οι υπόλοιποι έπρεπε να είναι σε μία επιτροπή των 30 ατόμων αναπληρωματικοί. Υπάρχουν άλλοι. Ψήφισαν με πολλή δηθενιά κι όταν έχεις εξουσία στα χέρια σου και θέλεις να το παίξεις ειδικός, εκεί φαίνεται το κόμπλεξ σου κι η ασχετοσύνη σου. Δεν ήταν τυχαίο, ήταν στοχευμένο»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This