MasterChef – Αποχώρησε ο Δημήτρης Πολιτάκης: «Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει απ’ την οθόνη σας»

Must Read

Ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έφτασαν στην τελική 7αδα. Οι δύο παίκτες του MasterChef κλήθηκαν αντιγράψουν το πιάτο του καταξιωμένου σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου. Μόνο ένας όμως θα κατάφερνε να παραμείνει στο reality μαγειρικής.

Δυστυχώς ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Δημήτρης Πολιτάκης. Η ψυχολογία του δεν ήταν και πολύ καλή τις τελευταίες ημέρες, καθώς στην προηγούμενη δοκιμασία δεν πέτυχε το πιάτο που του ζητήθηκε και έτσι αποφάσισε να μείνει το σερβίρει στους κριτές. Το γεγονός αυτό τον επηρέασε και αυτό φάνηκε και στην τελευταία, για αυτόν, δοκιμασία

«Είχαμε ένα σερί κακών ημερών, Δημήτρη» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να αποχωριστεί στη συνέχεια ο παίκτης την μαύρη ποδιά και να αποχωρήσει οριστικά από την κουζίνα του MasterChef.

«Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα! Είχε ένταση, χαρά, γέλια, δάκρυα, πείσμα, ξεροκεφαλιά. Τα είχε όλα» ομολόγησε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Πολιτάκης.

Ο ίδιος μάλιστα θέληση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε αλλά και όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

«Φτάνοντας πλέον αυτό το μαγειρικό ταξίδι στο τέλος του, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους/ες με στήριξαν καθόλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες , η οποία ήταν αναμφίβολα γεμάτη έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους κριτές: Κύριο @s.kontizas , @ioannidispanos και @chef_koutsopoulosleonidas για τις συμβουλές, την υπομονή , την ανοχή τους και την κατανόηση που υπέδειξαν. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μας @alexandros_charalabopoulos για την καθοδήγηση και τη βοήθεια που μου παρείχε με τις γνώσεις και την εμπειρία του . Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει απ την οθόνη σας και οποίος την έχει ανάγκη καλέστε στο …09090090».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This