Τάσος Χαλκιάς: «Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55»

«Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις»

Must Read

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς και αναφέρθηκε στο επάγγελμα του αλλά και στον λόγο θεωρεί ότι η τηλεόραση τον βαρέθηκε.

«Η τηλεόραση με βαρέθηκε. Δεν έχω προτάσεις, παρ’ ότι γίνονται δουλείες που έχουν ανάγκη από ρόλους του δικού μου βεληνεκούς», υποστήριξε ο ηθοποιός ενώ δήλωσε πως είναι ερωτευμένος με την δουλειά του.

«Θέλω να είμαι ηθοποιός και δεν με ενδιαφέρει κανένα πόστο που εμπεριέχει μορφή εξουσίας», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Μου λείπουν δύο ρόλοι που θα ήθελα να παίξω, τον ‘’Βασιλιά Ληρ’’ του Σαίξπηρ και τον ‘’Οιδίποδα επί κολωνώ’’ του Σοφοκλή. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς δουλειά. Δούλευα από 6 ετών μαζί με τον πατερά μου, γιατί υπήρχε ανάγκη για την οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε πως του αρέσει να απολαμβάνει την μοναχικότητα του, ενώ αγχώνεται για τις μέρες που βιώνουμε.

«Είμαστε πολλά χρόνια με τους ανθρώπους που συνάψαμε έγγαμο βίο… έχουμε τον προσωπικό μας βίο. Αλίμονο αν ο γάμος μας δυνάστευε μέχρι την ηλικία των 70 που είμαι εγώ. Αν είχα μικρά παιδιά θα είχα τεράστιο άγχος γιατί δεν θα ήξερα πως να τα πρώτοπροστατεύσω», τόνισε.

Στην ερώτηση αν τον πιάνει νοσταλγία με θλίψη για τα χρόνια που πέρασαν είπε μεταξύ άλλων πως θεωρεί γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλια του μετά τα 60 και μια γυναικά μετά τα 55, οδεύοντας προς ένα τέλος.

«Δεν έχω γιορτάσει σχεδόν ποτέ τα γενέθλια μου γιατί δεν με ευχαριστεί», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This