Εκλογές 2023-Κλέλια Ρένεση: «Είμαστε μόνοι μας έναντι σε έναν μηχανισμό ύπνωσης του λαού»

«Τι είναι ρε φίλε η κυβέρνηση; Η καινούργια σοκολάτα που θες να πουλήσεις; Πάτε καλά;»

Must Read

Η Κλέλια Ρενέση, όπως οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες, πήγε χθες στο εκλογικό κέντρο προκειμένου να ψηφίσει. Η γνωστή ηθοποιός όμως παρατήρησε πως ορισμένοι υποστηρικτές κομμάτων προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους με… σταυρωμένα ψηφοδέλτια, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Σήμερα ημέρα των εκλογών. Μέρα γιορτής της δημοκρατίας. Έχω μάθει πως σε πάρα πολλά εκλογικά κέντρα, το έχω μάθει από 10-15 διαφορετικά άτομα ανά την Ελλάδα, υπήρχαν ομάδες νέων που -απαγορεύεται δια ροπάλου αυτό- μοίραζαν έξω από τα εκλογικά κέντρα έτοιμα ψηφοδέλτια και σταυρωμένα σε ηλικιωμένους. Τι είναι ρε φίλε η κυβέρνηση; Η καινούργια σοκολάτα που θες να πουλήσεις; Πάτε καλά; Είστε με τα καλά σας; Πόσο ασύδοτοι είστε;», είπε ούσα εκνευρισμένη.

«Δηλαδή τώρα για να καταλάβω αυτοί οι άνθρωποι θα βγούνε και θα πούνε πήραμε λαϊκή εντολή; Όποια θέση και να πάρουν όποιο ποσοστό και να πάρουν, θεωρούν ότι αυτό το ποσοστό που έχουν λάβει είναι επειδή ο κόσμος τους εμπιστεύτηκε; Τόσο ψηφολάγνοι; Με αυτό τον χυδαίο τρόπο; Κόντρα σε όλους τους κανόνες τους δημοκρατικούς; Έχεις δώσει τους λόγους, έχεις κυβερνήσει κιόλας, ησύχασε ένα λεπτό! Άσε τον άνθρωπο να παει, σκεπτόμενος ως ένδοξος πολίτης και να καταθέσει το ψηφοδέλτιο του. Τι άλλο πρέπει να σου πούμε για να ησυχάσεις; Ησυχάστε! Ησυχάστε όλα καλά θα πάνε», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τις εκλογές τις παρακολούθησε μαζί με την κόρη της. Η ηθοποιός που τολμάει να εκφράζει την γνώμη της για θέματα που την απασχολούν, με μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram account της αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα με… απογοήτευση αλλά και με την ελπίδα πως ο λαός κάποια στιγμή θα πάρει την σωστή απόφαση.

«Μην απελπίζεστε πουλάκια. Η στροφή στον συντηρητισμό, ο καταπιεσμένος λαός, ο κόσμος που νιώθει πως δεν εκπροσωπείται η φωνή του στη Βουλή, είναι σημάδια πως φτάνοντας στον πάτο, μόνο ν’ ανέβουμε μπορούμε. Απλά τώρα το ξέρουμε και δεν έχουμε αυταπάτες. Καλύτερα χωρίς αυταπάτες κύριοι, παρά με φούμαρα. Μάθαμε ποιοι είμαστε. Τώρα ξέρουμε κατά πού να πάμε. Είναι σπουδαίο. Το απέδειξε φρικαλέα ο νομός Σερρών. Είμαστε μόνοι μας έναντι σε έναν μηχανισμό αδιανόητης σύνθλιψης της οποιασδήποτε μορφής δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Έναν μηχανισμό ύπνωσης του λαού. Όλα στο παζάρι αρκεί να υπάρχει «σχέδιο» και «σταθερότητα».

Ήρθε η ώρα να βρούμε το δικό μας σχέδιο και τη δική μας σταθερότητα σαν απάντηση σ’ αυτό το φαινόμενο. Αφήστε τις βαλίτσες, δεν αφήνουμε τη χώρα στα νύχια τους. Αφήστε τους διπλανούς. Όσο φταίνε αυτοί , φταίμε και εμείς. Αφήστε τον θυμό και πάμε σε οργανωτική σκέψη. Όσο και αν σας φαίνεται παράδοξο αυτό που λέω, ήρθε η εποχή μας. Μη γελάτε, κρατήστε αυτό το ποστ και ανατρέξτε σ’ αυτό 1 χρόνο μετά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This