Η Άντζυ Σαμίου απαντάει στον Γιώργο Λιάγκα για το range rover του Τσίπρα: «Κι εδώ ψέμα για παραπληροφόρηση! Αίσχος»

Must Read

Τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μέσα από την εκπομπή του την το αυτοκίνητο του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ έχει στην κατοχή του ένα Range Rover το οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό», δεν έχει ανάγκη να κυκλοφορεί με τέτοιο αυτοκίνητο.

«Ξεκίνησε μία κουβέντα για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Άντε να φύγει ο Αλέξης… Και ποιος να έρθει; Θα φύγει με το Range rover αν φύγει; Παιδιά, έπαθα σοκ, δεν το είχα πάρει χαμπάρι! Βάλτε το Range rover, βάλτε το στο πλάνο. Το πήρα χαμπάρι χθες το βράδυ. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα να κυκλοφορεί με Range rover; Ο Μητσοτάκης δεν κυκλοφορεί το Range rover, ο Τσίπρας γιατί να κυκλοφορεί; Μπορείς να μου απαντήσεις; Γιατί;», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει ανάγκη το Range rover πάντως», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως ασχολήθηκε ξανά με το Range Rover του Αλέξη Τσίπρα, καθώς το εν λόγω αυτοκίνητο θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρείας.

«Το range rover με έχει στοιχειώσει εμένα από χθες που το βλέπω. Και μετά αναρωτιούνται όλοι γιατί πήρε 20%. Σεμνά και ταπεινά. Μου λένε όλοι δεν είναι δικό του. Προφανώς και δεν είναι δικό του. Όταν έχεις να επιλέξεις όμως, δεν επιλέγεις κύριε Τσίπρα range rover.

Πάρε ένα τζιπ άλλο. Άλλο ο ιδιώτης τι κάνει και άλλο ο πολιτικός αρχηγός. Σας θυμάμαι κύριε Τσίπρα όταν εργαζόμουν ως ραδιοφωνικός παραγωγός στη Real News του Νίκου Χατζηνικολάου. Ήταν τότε που πήγατε από το 3% στο 17%. Σας θυμάμαι με ένα αυτοκίνητο πάρα πολύ μικρό που ήταν δίπορτο. Και έλεγα από μέσα μου ολόκληρος αρχηγός κόμματος να μην έχει τουλάχιστον ένα τετράπορτο;

Λάθος και εκείνο, αλλά να φτάσουμε πια στο range rover; Πήγαινε σε κάτι ενδιάμεσο. Θα μου πείτε δεν παίζουν ρόλο αυτά. Παίζουν ρόλο αυτά. Όταν αποφασίζετε να πάτε να δώσετε συνεντεύξεις σε lifestyle εκπομπές, θέλετε να προβάλλετε και τη lifestyle εικόνα σας. Πολύ ωραία. Το αυτοκίνητό μας είναι και η lifestyle εικόνα μας.

Είναι ωραίο έξω από την Κουμουνδούρου το θηριώδες τζιπ; Θα ήταν και υποκριτικό αν όλες τις μέρες κυκλοφορεί με range rover, δε θα μπορούσε να αλλάξει αυτοκίνητο. Καλά έκανε και δεν άλλαξε. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος του είπε να πάρει range rover και εκείνος το πήρε», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Η Άντζυ Σαμιίου που δεν έχει κρύψει ότι είναι υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Πρωινό» και τόνισε πως δεν είναι άξιο λόγου να ασχοληθούν με αυτό το θέμα καθώς προέχουν πιο σημαντικά που θα έπρεπε να μας απασχολούν.

«Δε σε ενόχλησε το Range Rover που βγάζει μάτι δύο ημέρες τώρα;» ρώτησε ο παρουσιαστής την Άντζυ Σαμίου.

«Θα έπρεπε να κυκλοφορεί με Yugo πιστεύετε; Αυτό σας πείραξε τώρα… Το ότι ο Μητσοτάκης κάνει βόλτες με το σκάφος, αυτό δεν σας ενόχλησε…», απάντησε η τραγουδίστρια.

«Για μένα είναι ένα επικοινωνιακό φάουλ. Για μένα. Ταπεινά» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Άντζυ Σαμίου να τονίζει ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά…

Στην συνέχεια η λαϊκή ερμηνεύτρια «έριξε τα βέλη της» στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου έγραψε: «Εν τω μεταξύ το Range Rover δεν είναι του Τσίπρα, είναι κρατικό αυτοκίνητο έτσι; Κι εδώ ψέμα για παραπληροφόρηση. Αίσχος».

«Έτοιμη ήμουν να πω στον Λιάγκα, “αν σας αρέσει τόσο το Range Rover, γιατί δεν λέτε στον κύριο Μητσοτάκη να σας στείλει ένα;” Κρατήθηκα» πρόσθεσε.

Ενώ στην συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει να εμφανίζεται σε εκπομπές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This