Κώστας Αρζόγλου και Φωτεινή Ντεμίρη απαντούν στις καυστικές δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου: «Είναι γελοίο! Δεν το συζητώ»

Must Read

Στη εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Αποστολόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση της Χάρις Αλεξίου να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Βλέπω πολλά ευτράπελα. Βλέπω τη Χαρούλα Αλεξίου, τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας μαζί με τη Μαρινέλλα, που ήταν η λατρεία μου και ζούσαμε μαζί στο Παρίσι, να κάνει αυτή τη στιγμή την ταβερνιάρισσα στο Εθνικό Θέατρο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο γνωστός σχεδιαστής και πρόσθεσε: «Η υστεροφημία της Αλεξίου στο κεφάλι μου πριν πεθάνω τι θα λέει; Έχει υποκριτικό ταλέντο; Ας μην πω περαιτέρω»




Οι δηλώσεις του αυτές δυσαρέστησαν τον Κώστα Αρζόγλου, ο οποίος τόνισε πως δεν αξίζουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί στην σπουδαία τραγουδίστρια και κυρίως όταν γίνονται από ανθρώπους που δεν έχουν γνώση, γι’ αυτόν τον λόγο θεωρεί πως δεν έχει δικαίωμα να εκφέρει γνώμη.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος απαντά στον Κώστα Αρζόγλου λέγοντας πως έχει πολλά πτυχία ωστόσο σχολίασε όπως έχει το δικαίωμα να κάνει κάθε θεατής.




Ο γνωστός ηθοποιός ωστόσο θέλει να βάλει τέλος στην κόντρα με τον Αποστολόπουλο και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» τόνισε πως: «Δεν φανταζόμουν ότι θα έχει συνέχεια αυτό το θέμα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τη Χαρούλα την εκτιμώ και την αγαπώ πάρα πολύ. Τώρα το ότι βρίσκουν διάφοροι να κάνουν ανάλυση του θέματος…»,

«Αν κάποια στιγμή ένας μέγας τραγουδιστής αποφασίσει να ζωγραφίζει… απαγορεύεται; Όχι μόνο δεν απαγορεύεται. Το θέμα είναι αν είναι καλός ζωγράφος ή όχι», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Πρώτον η Χαρούλα έχει κάνει θεατρικές σπουδές και δεύτερον όλα της τραγούδια έχουν μία θεατρικότητα. Το θεωρώ γενναιότητα, αν με ρωτάτε. Μία γενναιότητα που την προσφέρει μόνο το Θέατρο», σημειώνει ο Κώστας Αρζόγλου και καταλήγει λέγοντας: «Ας κρίνει ο κόσμος ποιος είναι επηρμένος και ποιος όχι», κατέληξε ο ηθοποιός.




Τις καυστικές δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλο κλήθηκε να σχολιάσει και η Φωτεινή Ντεμίρη η οποία δήλωσε πως: «Είναι αστείο τώρα αυτό. Είναι ευλογία που η Χαρούλα τώρα που άφησε το τραγούδι είναι στο θέατρο. Ήταν και ηθοποιός. Δηλαδή η Χαρούλα Αλεξίου πρέπει να παίζει μόνο τις βασίλισσες; Είναι αστείο, είναι γελοίο. Δεν το συζητώ».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This