Σοφία Καρβέλα: «Είμαι τελείως ατάλαντη ηθοποιός! Δεν χρειάζεται ευγένεια σε κάτι που είναι αληθινό»

Must Read

Για την ενασχόλησή της με την μόδα μίλησε πριν λίγες ημέρες η Σοφία Καρβέλα σε γνωστό περιοδικό εκφράζοντας την μεγάλη της αγάπη γι’ αυτό το αντικείμενο, τονίζοντας πως μόνο σε αυτό είναι καλή.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα παρουσίασε, σε γνωστό club restaurant της Αθήνας, τη νέα της συλλογή με μαγιό και οι κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί για να αποσπάσουν αποκλειστικές δηλώσεις.

Η Σοφία Καρβέλα μίλησε για το «μέλλον» της καριέρας της, τη μητέρας της Άννα Βίσση αλλά και το ενδεχόμενο να βρεθεί στη θέση του κριτή του «GNTM».

Για το νέο της αυτό ξεκίνημα δήλωσε πως: «Δεν είχα καμία ιδέα να κάνω μαγιό. Δεν είμαι ένα κορίτσι που πάει πολλές διακοπές, δεν είμαι beach girl είμαι city girl. Μόνο με μόδα ασχολούμαι! Θες να γίνω ξανά ηθοποιός μήπως;»

«Δεν είπα ότι δεν το έχω με την υποκριτική, είπα ότι είμαι τελείως ατάλαντη. Να είμαστε σωστοί, δεν χρειάζεται ευγένεια σε κάτι που είναι αληθινό. Το πήρα αλλιώς όταν κατάλαβα ότι δεν έβγαινε», πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο να την δούμε σε κάποια εκπομπή μόδας, απάντησε πως: «Δεν κάνω μόδα τηλεόρασης στην Αμερική, κάνω μόδα μόδα. Δεν μου αρέσει να κρίνω κανέναν. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και το σέβομαι. Μόνο τον εαυτό μου κρίνω. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση»

«Κανείς από τους γονείς μου δεν μου έδωσαν συμβουλές, η μία είναι τραγουδίστρια. Μόνο support από εκείνους. Φυσικά και η Άννα Βίσση φοράει δημιουργίες μου, θέλει δεν θέλει», τόνισε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This