Έλενα Κρεμλίδου – Πυρ κατά του Survivor: «Το μόνο που ήθελαν να δείξουν είναι ότι είμαι μια τεμπέλα influencer της γενιάς»

«Το μοντάζ κάνει θαύματα»

Must Read

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor.

Η γνωστή influencer, που είχε δεχθεί πόλεμο για κιλά της, αποκάλυψε πώς μέσα από το reality επιβίωσης προσπάθησε να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα στις κοπέλες που δεν αισθάνονται καλά με το σώμα τους, το οποίο όμως δεν έπαιξε ποτέ.

Παράλληλα κατακεραύνωσε το Survivor, καθώς τόνισε τις δολιοφθορές του μοντάζ, αφού παρουσίασαν έναν άλλον χαρακτήρα από αυτόν που έχει και διαστρέβλωναν την αλήθεια.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast @ Star».

«Θυμάμαι ότι όταν λιποθυμούσα στην αρχή και είχα πάρα πολλά θέματα γενικά με το φαγητό, την ηλίαση κτλ, ήταν συνεχώς θέμα στα συμβούλια το ότι αφού δεν αντέχει το σώμα μου γιατί είμαι εκεί. Εκείνη την περίοδο ασχολούνταν όλοι με το σώμα μου, ότι ήμουν πιο μεγαλόσωμη και ότι έχω μπούτια.

Είχα σοκαριστεί και θυμάμαι ότι δεν έπαιξε τίποτα από αυτό που εγώ είχα σχολιάσει. Περνούσα ένα μήνυμα στα κορίτσια ότι όπως και να είστε, όπου κι αν είστε, αγαπήστε το σώμα σας, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι. Και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα προφανώς από αυτό το κοινωνικό μήνυμα της Έλενας.

Το μόνο που θέλανε να δείξουν από την Έλενα είναι ότι κοιμάται, ότι είναι μια τεμπέλα influencer της γενιάς που το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται. Με τραβούσαν πλάνο που ήμουν όντως ξαπλωμένη με κλειστά μάτια και είχα πάθει ηλίαση και λέγανε ότι κοιμάμαι ενώ είχα πάθει ηλίαση. Το μοντάζ κάνει θαύματα παιδάκια»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This