Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος αρχίζει να ξεστομίζει αλήθειες που θα ανάψουν φωτιές

Must Read

Μετά την επίθεση στον Πέτρο, οι γονείς του πείθουν τον Γεράσιμο να τον δει γιατρός και τελικά μπαίνει σε ψυχιατρική κλινική. «Σπάει η καρδιά μου να βλέπω το παιδί μας σ’ αυτή την κατάσταση», λέει ο Μανώλης στην Ευτυχία και εκείνη δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της: «Πώς επιτρέψαμε να συμβεί κάτι τέτοιο; Δεν μπόρεσα να προστατεύσω το παιδί μου», ψελλίζει.

Μέσα στο παραμιλητό του και τα χάπια που του χορηγούν, ο Γεράσιμος αρχίζει να ξεστομίζει αλήθειες που θα ανάψουν φωτιές. «Δεν υπάρχεις, φύγε! Κάθαρμα Διακοσάββα, εγώ σε τελείωσα», μονολογεί και η Ευτυχία που τον βλέπει έτσι φοβάται, ενώ ο Σαράντος που είναι εκεί σοκάρεται. «Ευτυχία, τι είναι αυτά που λέει;», αναρωτιέται και πλησιάζει τον Γεράσιμο: «Γεράσιμε, τι είναι αυτά που λες;», τον ρωτάει.

Ο Γεράσιμος είναι σε έξαλλη κατάσταση και συνεχίζει να λέει: «Ήρθε εδώ ο πατέρας σου, τον είδα… Αφού έχει πεθάνει πώς τον είδα; Φώναξε για βοήθεια, ρε αλήτη, ήταν τα τελευταία του λόγια», λέει στον Σαράντο και η Ευτυχία προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα: «Σε παρακαλώ Σαράντο, τον βλέπεις, δεν είναι καλά, μη λογαριάζεις όλα λέει, παραλογίζεται, ας τον αφήσουμε μόνο του». Μόνο που ο Σαράντος μπαίνει σε σκέψεις!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This