Προδότες: Σήμερα η πρεμιέρα-Δείτε τα highlights του πρώτου επεισοδίου

Στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Must Read

Απόψε στις 9 κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι μυστηρίου και στρατηγικής “Προδότες” στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Οι 22 παίκτες καταφθάνουν στην Έπαυλη των Προδοτών. O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τους καλωσορίζει με ένα παιχνίδι, που θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Οι παίκτες ανακαλύπτουν το εσωτερικό της Έπαυλης και κάθονται στην Στρογγυλή Τράπεζα.

Εκεί, όλοι ξεκινούν ως Πιστοί μέχρι τη στιγμή που κάποιοι θα νοιώσουν το άγγιγμα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον ώμο τους και θα οριστούν πλέον Προδότες.
Πιστοί και Προδότες θα συνεργαστούν στην 1η τους Αποστολή. Οι πρώτες εντάσεις ξεκινούν. Οι παίκτες επιστρέφουν στην Έπαυλη και υπάρχει διάχυτη αγωνία για το ποιος θα δολοφονηθεί το βράδυ από τους Προδότες. Το ρολόι δείχνει μεσάνυχτα και οι παίκτες αποχωρούν για τα δωμάτιά τους. Οι Προδότες επιστρέφουν στην Έπαυλη, παραλαμβάνουν τους μανδύες τους και πηγαίνουν στο Κονκλάβιο για το πρώτο τους συμβούλιο. Ποιον θα δολοφονήσουν;

«Οι Προδότες», το διεθνές format που έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές σε 22 χώρες, θα μας μυεί κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

#Prodotes

Instagram

@prodotes.ant1tv

Twitter

@prodotes_ant1tv

Facebook

@prodotes.ant1tv

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This