My Style Rocks – Ξέσπασε ο Δημήτρης Σκουλός: «Αυτό είναι μεγάλη ασέβεια! Ντροπή» – Η «παραπονιάρα» Αναστασία

Must Read

Έξω φρενών έγινε Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Σκουλός, ο δεύτερος παρατήρησε δύο από τις παίκτριες του My Style Rocks να γράφoyn κρυφά σχόλια στους πίνακες που βάζουν τους βαθμούς τους.

O λόγος για την Ειρήνη και την Χριστιάνα οι οποίες την ώρα που οι κριτές σχολίαζαν το look της Αναστασίας, έκαναν ακατάλληλα σχέδια στον πίνακά της, γεγονός το οποίο θεώρησαν ως ασέβεια προς το πρόσωπο τους αλλά και προς την συμπαίκτριά τους.

«Δηλαδή να σε ρωτήσω; Την ώρα που συζητάμε με μια συμπαίκτριά σας, για τον βαθμό της, για αυτό που έχει κάνει για το σημερινό επεισόδιο…Εμάς πάντως μας ενδιαφέρει που μιλάμε ένα τέταρτο για το look το δικό σου. Εμείς όταν μιλάμε με ένα κορίτσι, δεν μιλάμε μόνοι μας σε ένα δωμάτιο. Είμαστε όλοι εδώ μαζί! Όποιον δεν ενδιαφέρει μπορεί να φύγει, η πόρτα είναι ανοιχτή το έχουμε πει 100 φορές», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης

«Αυτό είναι μεγάλη ασέβεια, που κάνετε! Μιλάμε με ένα κορίτσι μπροστά μας για το στυλ, αντί να ακούσετε κάτι, να ανοίξετε λίγο τα μάτια σας, να μάθετε κάτι, χασκογελάτε, γράφετε λες και δεν έχετε χρόνο πίσω. Ποια είναι η πλάκα; Η Ειρήνη είναι έτοιμη να χασκογελάσει πάλι. Ντροπή! Ντροπή! Όχι σε εμάς που δεν σέβεστε, πραγματικά και στο κορίτσι εδώ, είναι ντροπή», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.




Στην συνέχεια, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στην Emilia και την Αναστασία, καθώς η δεύτερη εξέφρασε το παράπονό της και οι συμπαίκτριές της ενοχλήθηκαν.

«Εγώ την Αναστασία την έχω βαθμολογήσει και με 3 και με 4, μου αρέσουν τα look της γενικά. Εκεί που βλέπω λάθη, για τα δικά μου μάτια, στα λέω. Πάντα δικαιολογώ τον βαθμό μου οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά σε σένα πρέπει να απολογούμαι για τον βαθμό μου. Αυτό έγινε και στο προηγούμενο επεισόδιο και γίνεται συχνά πυκνά. Συχνά πυκνά, τουλάχιστον μαζί μου, γίνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά η Emilia Vodos στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks.

«Όχι, δεν γίνεται! Μην μου βγάλετε τώρα το όνομα της παραπονιάρας ξαφνικά επειδή μίλησα! Όχι, τώρα… Αυτό έχει γίνει εξ αρχής, με το που ήρθα στο παιχνίδι, μου κολλήθηκε ότι τα θεωρώ όλα δεδομένα. Δεν νομίζω όμως να έχω δείξει τέτοια εικόνα» απάντησε, εμφανώς φορτισμένη, η Αναστασία στο πλατό του reality για να συνεχιστεί ο έντονος διάλογος με την Emilia Vodos.

«Εγώ έχω φέρει και brands τα οποία δεν φαίνονται, έχω κάνει πολύ κακές επιλογές διότι έχω αυτή την παιδεία στη μόδα. Δεν ξέρω πράγματα όπως ξέρεις εσύ» συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, η Emilia Vodos.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This