Προδότες: Η πρώτη δολοφονία έφερε κλάματα στην Γωγώ και η παίκτρια που «δεν έπρεπε» να ψηφίσουν

Must Read

Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη (8/6) το νέο παιχνίδι του ANT1 «Προδότες» και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας παρουσίασε τους παίκτες του πρωτοφανής παιχνιδιού και στη συνέχεια όρισε ποιοι θα είναι οι προδότες.

Οι προδότες θα έπρεπε να «σκοτώσουν» έναν από τους πιστούς. Η απόφαση πάρθηκε κι έτσι την επόμενη ημέρα βρέθηκαν όλοι οι παίκτες στην Στρογγυλή Τράπεζα, εκτός από έναν. Ο παίκτης που δολοφονήθηκε ήταν ο Βασίλης.

«Αναμενόμενο! Εννοείται ότι φοβάσαι κάτι ισχυρό, που σου έφερε τα 8.000 αλλά δεν σκέφτηκες και έξυπνα να το κρατήσεις», είπε ο Βασίλης με την Γωγώ να είναι απαρηγόρητη.

«Το είπε ρε συ…μόλις έφυγε ο Βασίλης η Κατερίνα, η Αναστασία ήρθαν δίπλα μου και μου είπαν να σταματήσω, δεν ήθελα να φύγει...Βασίλη αν με βλέπεις, σ’ αγαπώ», είπε κλαίγοντας η Γωγώ.

Έτσι λοιπόν οι υπόλοιποι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν εκείνον που πιστεύουν ότι ανήκει στην ομάδα των Προδοτών. Τελικά όμως δεν μάντεψαν σωστά αφού «σκότωσαν» έναν από τους πιστούς και αυτή δεν είναι άλλη από την Μαριάννα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και αυτό που πραγματικά με συγκίνησε, θέλω να το πω, είναι η δυσκολία που είχα με το άσθμα. Με βοηθήσατε όλοι, με στηρίξατε και μπόρεσα να τερματίσω. Τώρα, εγώ είμαι πιστός. Δεν είμαι προδότης» σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του νέου παιχνιδιού στρατηγικής για να αποχωρήσει στη συνέχεια από την έπαυλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This