Απασφάλησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5 χιλιάρικα…»

Must Read

Στο Survivor all star συμμετείχε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία όμως αποχώρησε μετά από δύο εβδομάδες.

Η εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως δεν ήταν καλή αφού μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster έδειξε την δυσαρέσκειά της σχετικά με αυτό το θέμα.

Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου αντέδρασε λέγοντας πως: «Αποχωρώ μόνη μου» και συμπλήρωσε, «Έλα τώρα, θα μιλήσουμε για Survivor; Βαριέμαι».

Στην συνέχεια όμως εξήγησε τον λόγο που αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο τονίζοντας πως: «Να πω κι εγώ τη γνώμη μου με μια λέξη; Ανθρωποφαγία. Ξεπουλάνε την ψυχή τους όλοι, παραγωγή και παίκτες για τα 5 χιλιάρικα. Η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5 χιλιάρικα… Καλύτερα που έφυγα τόσο νωρίς. Δυο εβδομάδες έκατσα και έκλαιγα από την πρώτη μέρα. Δεν υπάρχει, ήταν εκεί μέσα…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This