Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε, έξαλλη η Στέλλα με τον Μπάρτζη και ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκου

Must Read

Πυρά κατά του Μπάρτζη εξαπέλυσαν οι παίκτες της μπλε ομάδας καθώς πιστεύουν ότι ψήφισε επίτηδες την Στέλλα επειδή δεν είναι τόσο δημοφιλής στο κοινό.

Η Στελλα έγινε έξαλλη με τον συμπαίκτη της και έκανε λόγο για φόβο.

«Ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να δράσει υποχθόνια με τέτοιο τρόπο για το συμφέρον του, όπως λέει και για τα λεφτά. Κάθε ημέρα γκρινιάζει θέλω να φύγω, βαρέθηκα και πονά το γόνατό μου. Μας έχει κουράσει και την ίδια στιγμή το συμφέρον του μπαίνει πάνω από όλα. Τα λεφτά μπαίνουν πάνω από όλα. Πουλάει τους πάντες, θα πουλήσει και τον κολλητό του για το συμφέρον του. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο Νίκο Μπάρτζη. Αν δεν το πιστεύεις, κάποιοι έχουν αρχές κι αξίες. Εγώ προσωπικά δεν θα πουλούσα ποτέ τον φίλο μου για τα χρήματα. Αν εσύ το κάνεις και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου συγχαρητήρια» είπε αρχικά.




«Ο Νίκος ψήφισε εμένα για να σώσει ξεκάθαρα την θεσούλα του. Φοβήθηκε να βγει στον τάκο με Ηλία και Μελίνα, μην τυχόν κι αποχωρήσει από το Survivor. Μέχρι τώρα μας έλεγες ελάτε και φέρτε τους δυνατούς να αναμετρηθούμε… Γιατί κότεψες τώρα κύριε Μπάρτζη; Φοβήθηκες να βγεις με δυνατούς και ξαφνικά πετάς άλλη μία υποψηφιότητα για να μείνεις στο Survivor;» πρόσθεσε.




Ο Νίκος Μπάρτζης από την μεριά του αρνήθηκε της κατηγορίες της συμπαίκτριάς του, ωστόσο παραδέχθηκε πως η πρόθεσή του είναι να φτάσει στον τελικό και να κερδίζει το έπαθλο.

«Άκουσα ότι η Στέλλα είναι αδύναμη και κάτι τέτοια… αρχικά δεν ψηφίζω τη Στέλλα γιατί είναι αδύναμη και να μείνω στο παιχνίδι η επόμενη ψηφοφορία πάλι δυνατή θα είναι οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό γιατί στην επόμενη ψηφοφορία πάλι εγώ θα είμαι μέσα» ανέφερε αρχικά για την συμπαίκτριά του στο Survivor.

«Άμα είναι να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω εμένα στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό και να πάρω το έπαθλο από κει και πέρα τι μου λέτε δεν έχω ιδέα πείτε ότι θέλετε για να καλύψετε τον κ…ο σας» συνέχισε εκνευρισμένος ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor.




Στην συνέχεια εξήγησε ότι δεν φταίει εκείνος που βγήκαν δύο παίκτες υποψήφιοι για αποχώρηση και πως όλοι βάλανε το λιθαράκι τους γι’ αυτό το αποτέλεσμα.




Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της μπλε ομάδας έγινε θέμα προς συζήτηση και στην κόκκινη ομάδα με τον Σάκη και την Μαριαλένα να υποστηρίζουν πως «γύρισε την μπιφτέκα».

«Πρέπει να κάνεις ανάλυση χαρακτήρα του Μπάρτζη που επιτέλους μίλησε για το συμφέρον του και την στρατηγική του, που τόσο καιρό κατηγορεί όλους τους παίκτες που έχουν περάσει από εδώ ότι πάνε σύμφωνα με στρατηγική. Είναι ο πρώτος παίκτης που ακόμη και να λέει για την… γυριστή μπιφτέκα, είναι ο πρώτος που τη γύρισε. Και τη γύρισε και στον αέρα τρεις φορές, όχι μία», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Και συμπλήρωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Εμένα με ενόχλησε που άλλαξε την ψήφο και χρησιμοποίησε τη δικαιολογία να σπάσει το παρεάκι. Πες ότι θα ψηφίσω τη Στέλλα για να βγει υποψήφια η Στέλλα και να έχουμε μια πιο αδύναμη φαινομενικά στο κοινό παίκτρια, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσω να φύγω».




Ο Βασάλος από την άλλη, θεωρεί πως  «δεν γύρισε καμία μπιφτέκα ο Μπάρτζης» και τον δικαιολόγησε αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες του.




Στην συνέχεια οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον στίβο μάχης για το αγώνισμα επάθλου. Όποια ομάδα θα κέρδιζε θα έκανε parasailing.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Μπαρτζης και ο Βασάλος βρέθηκαν αντίπαλοι αλλά τζαρτζαρίστικαν πέρα από τα επιτρεπτά όρια, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να διακόψει τον αγώνα.

Συγκεκριμένα ο Βασάλος έδωσε αγκωνιά στον Μπάρτζη, μία κίνηση η οποία κρίθηκε αντιαθλητική.




Παρόλα αυτά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά όμως ο Μπάρτζης είχε ακόμη έναν τραυματισμό. Ο παίκτης της μπλε ομάδας έπεσε άτσαλα πάνω σε ένα από τα εμπόδια και χτύπησε στον σβέρκο του, μουδιάζοντας.

Στο σημείο έσπευσαν οι γιατροί οι οποίοι του έβαλαν κολάρο και αμέσως τον έστειλαν για εξετάσεις. Ευτυχώς, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Εκτός αγώνα όμως έμεινε και η Μαριαλένα, διότι είχε πυρετό και αποχώρησε μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.




Ένταση όμως υπήρξε και με δύο παίκτριες αφού η μία κατηγόρησε την άλλη ότι την έσπρωχνε κατά τη διάρκεια του race.

Ο λόγος για την Μελίνα και την Σταυρούλα με την πρώτη να κατηγορεί την δεύτερη πως δεν έπαιξε δίκαια και πως θα έπρεπε να ντρέπεται.

Η Σταυρούλα από την μεριά πέρασε στην αντεπίθεση και είπε στην παίκτρια της αντίπαλης ομάδας ότι εκείνη την έσπρωξε με την Μελίνα να της απαντάει: «Έχεις πιο πολλά κιλά, εγώ σε έσπρωχνα;» κι έτσι ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στα δύο κορίτσια.




Το γεγονός αυτό σχολίασε στην συνέχεια η Σταυρούλα στην κάμερα του Survivor η οποία δεν μπόρεσε να πιστέψει αυτό που άκουσαν τα αυτιά της.

«Με λες χοντρή; ευχαριστώ πολύ!», είπε μεταξύ άλλων χαρακτηρίζοντάς το ως ανεπίτρεπτο ειδικά να το λέει αυτό μία γυναίκα σε μία άλλη.




Παρόλες τις εντάσεις και την αποχώρηση του Μπάρτζη από τον αγώνα οι μπλε κατάφεραν να πάρουν την μεγάλη νίκη.




Οι μαχητές μάλιστα είχαν την επιλογή να πάρουν μαζί τους και έναν παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Οι μπλε ήταν ανάμεσα σε δύο παίκτες, τον Σάκη και τον Βασάλο αλλά τελικά επέλεξαν τον δεύτερο, διότι στο παρελθόν δεν είχε απολαύσει ένα έπαθλο της ομάδας του καθώς δεν είχε κληρωθεί αλλά και γιατί ο Σάκης θα επέλεγε να κάτσει δίπλα στην σύντροφό του που ήταν άρρωστη.




Η απόφασή τους αυτή ωστόσο φαίνεται πως ενόχλησε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας και περισσότερο την Μελίνα, η οποία ακούγεται να λέει πως οι δημόσιες σχέσεις του Βασάλου έπιασαν κόπο.




Οι Μαχητές και ο Βασάλος απολαμβάνουν το έπαθλο.




Μετά από την ωραία μέρα που πέρασαν οι μαχητές αλλά και ο Βασάλος, ήρθε η στιγμή που όλοι οι παίκτες του Survivor θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού για να αποχαιρετήσουν έναν παίκτη.

Να θυμίσουμε πως οι υποψήφιοι ήταν η Μελίνα, ο Μπάρτζης, ο Ηλίας και η Στέλλα.

Η παίκτρια τελικά που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και πήρε τον δρόμο της επιστροφής ήταν η Μελίνα.

«Νιώθω λύτρωση. Το είχα πει στα παιδιά σήμερα και το αισθανόμουν. Είμαι χαλαρή, ήρεμη κι ήμουν έτοιμη για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ» είπε η Μελίνα κατά την αποχώρησή της.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This