MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο

Η αναφορά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο ναυάγιο της Πύλου και τα καρφιά του Ηλία Κιαζόλι στον Μότο Μότο.

Must Read

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τους δύο φiναλίστ του Masterchef δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.

Ένα θλιβερό γεγονός προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο και αυτό δεν είναι άλλο από το ναυάγιο στην Πύλο, από το οποίο έχουν χαθεί δεκάδες ανθρώπινες ζωές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο πριν την έναρξη του διαγωνισμού αναφέρθηκε σε αυτό το τραγικό συμβάν τονίζοντας πως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτήν την ζωή.

«Καλησπέρα ζωντανά από την κουζίνα του MasterChef. Η σημερινή ημέρα δεν μπορεί να είναι ακριβώς, όπως την είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε ένα τραγικό γεγονός και θρηνούμε ανθρώπινες ζωές. Δυστυχώς πολλά πράγματα που εμείς θεωρούμε δεδομένα, δεν είναι για πολύ κόσμο. Μία μικρή ανάσα κι επιστρέφουμε με την συνέχεια του φετινού τελικού», είπε και έκανε πάσα για διαφημίσεις.

Στην συνέχεια εμφανίστηκαν στο πλατό η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας... αγκαλιασμένοι. Οι δύο παίκτες είχαν μία κόντρα όλο αυτό το διάστημα αλλά απ’ ότι φαίνεται αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τις όποιες διαφορές είχαν και να απολαύσουν, σε φιλικό mood, την τελευταία τους στιγμή στο reality μαγειρικής.

«Μπαίνουμε στην κουζίνα του MasterChef εγώ και ο Νίκος, αγκαζέ, αγαπημένοι. Μιλήσαμε στο σπίτι, αφήνουμε πίσω τα παλιά. Δεν θέλω να τελειώσει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αύριο δεν θα είμαι εδώ. Όσο κι αν γκρίνιαζα, δεν θέλω να τελειώσει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας επισήμανε με την σειρά του: «Το έπιασα από την αρχή και το τερμάτισα όλο. Καλά πήγε, το ευχαριστήθηκα όλο».

Και αφού μπήκαν στο πλατό, ο Πάνος Ιωαννίδης, δήλωσε: «Σήμερα, στο τέλος της ημέρας, θα μάθουμε ποιος από τους δυο σας θα κατακτήσει τον τίτλο του MasterChef, το έπαθλο και τις 50.000 ευρώ».

Στην κουζίνα του Masterchef όμως βρέθηκαν και οι παίκτες που πέρασαν από τον φετινό διαγωνισμό προκειμένου να τους εμψυχώσουν.

Ανάμεσά τους ήταν ο Ηλίας Κιαζόλι και ο Μότο Μότο με τον πρώτο να αποκαλύπτει ένα σκηνικό για το οποίο «δίκασε» τον πρώην συμπαίκτη του.

«Βγαίνω έξω και βλέπω ένα friend request στο Instagram. Πατάω να δω ποιος είναι και βλέπω κατηγορία επαγγελματικού προφίλ “σεφ”. Ο Μότο Μότο. Θα πάω καμιά μέρα σε κανένα all day μπεργκεράδικο στη Γλυφάδα και θα μου στείλουν κανένα γλυκό και θα μου πουν κερασμένο από τον σεφ. Ποιος είναι ο σεφ; Και θα βγει ο Μότο Μότο», είπε χαρακτηριστικά γελώντας.

Η Μαρία και ο Νίκος είναι δύο παίκτες που ξεχώρισαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες. Οι κριτές δυσκολεύτηκαν αρκετά στην βαθμολογία των δύο παικτών αφού κρίθηκε στον πόντο.

Τελικά η Μαρία Μπέη κέρδισε το φετινό Masterchef με την διαφορά ενός πόντου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This