Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη ζητάει από την Αργυρώ να πάει να μείνει σπίτι της

Must Read

Τη στιγμή που ο Μαθιός και η Βασιλική θα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά την αποκάλυψη εκείνου για τη δολοφονία του Στεφανή, η Καλλιόπη θα πάρει μια απόφαση για τον άλλο της γιο, τον Αστέρη, που θα εκπλήξει τους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Tv24 θα εμφανιστεί στο ξενοδοχείο που δουλεύει η Αργυρώ και θα της ζητήσει να μιλήσουν για λίγα λεπτά. Η αγαπημένη του Αστέρη θα δεχτεί αλλά πριν την ακούσει, θα της πει: «Καλλιόπη πριν μου πεις οτιδήποτε θέλω να σου πω κάτι που δεν έχω καταφέρει τόσο καιρό. Όταν συνειδητοποίησα πως είμαι έγκυος, δεν μπορούσα να το ξεστομίσω στον Αστέρη. Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί του. Ήταν ο δολοφόνος του αδελφού μου. Αργότερα έμαθα πως ήταν ατύχημα».

Η Καλλιόπη για μια ακόμη φορά δεν θα μασήσει τα λόγια της. «Ας πούμε πως αυτό το καταλαβαίνω. Όταν τον συγχώρεσες και ήρθατε πάλι κοντά γιατί δεν ήταν το πρώτο πράγμα που του είπες;», τη ρωτά και η κόρη της Μαρίνας προσπαθεί να δικαιολογηθεί. «Ξέρω πως ό,τι κι αν σου πω δεν θα αλλάξεις τη γνώμη που έχεις για μένα», θα της πει τελικά και η Καλλιόπη θα της απαντήσει: «Στο χέρι σου είναι να μου δείξεις ότι δεν είσαι αυτό που σκέφτομαι». Η Αργυρώ θα της πει: «Αυτό θα πάρει πολύ χρόνο αλλά είμαι σίγουρη πως θα το πετύχω, γιατί τα συναισθήματά μου για τον γιο σου είναι αληθινά. Θέλω όμως να έχουμε μια καλή σχέση για χάρη του παιδιού». Τότε η μητέρα του Αστέρη θα της πει ότι έφτασε η κουβέντα στο σημείο που ήθελε. Στον μικρό Πετρή! Η Αργυρώ δεν θα καταλαβαίνει τους γρίφους της γυναίκας…

«Να πάρεις τον εγγονό μου και να έρθετε να μείνετε σπίτι μας. Να έχει το κοπελάκι μας και τη μάνα του και τον πατέρα του», της λέει με μια ανάσα και η Αργυρώ την κοιτάζει αποσβολωμένη. Δεν είναι σε θέση ούτε στο κινητό της να απαντήσει που χτυπάει σαν τρελό. Το μόνο που είναι σε θέση να κάνει είναι να της υποσχεθεί πως θα σκεφτεί πολύ προσεκτικά την πρότασή της και θα της απαντήσει. Η πρόταση αυτή θα αφήσει άναυδο τον Αστέρη, τον Μαθιό, τη Βασιλική αλλά και τη Μαρίνα. Ολοι θα θεωρήσουν πως η «καπετάνισσα» έχει αρχίσει να βάζει νερό στο κρασί της, εκείνη όμως που θα αντιδράσει άσχημα θα είναι η γιαγιά Ειρήνη. Θα θεωρήσει προδοσία το να μείνει η εγγονή της στο σπίτι των Σταματάκηδων μετά τα όσα έχει υποφέρει η οικογένειά τους και μάταια θα προσπαθήσει η Μαρίνα να της αλλάξει γνώμη. «Ο Αστέρης έχει αγάπη στην καρδιά του για την Αργυρώ. Η μάνα του όμως και ο αδελφός του κάτι σκοτεινό έχουν στο μυαλό τους». Θετικός θα είναι και ο Παύλος που θα εντυπωσιαστεί από την πρόταση της Καλλιόπης και μάλιστα χωρίς να έχουν καν συζητήσει κάτι. Ο ίδιος μάλιστα θα πει στη Μαρίνα να κάνει υπομονή και θα αλλάξει η γιαγιά συμπεριφορά. «Αφού άλλαξα εγώ ρότα, με τον καιρό θα το δει και εκείνη αλλιώς».

Στο μεταξύ η Αιμιλία θα μάθει το μυστικό του Παύλου. Η Αιμιλία και ο Παύλος έχουν αποφασίσει πως δεν μπορούν να είναι ζευγάρι, όμως η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη και όταν συναντιούνται μόνο αλήθειες θέλουν να μοιράζονται. Σε μια από τις επόμενες συναντήσεις τους, ο Παύλος θα τολμήσει να αποκαλύψει στην πρώην αγαπημένη του πως εκείνος ευθύνεται για τον θάνατο του Κώστα στη φυλακή. «Δεν έβαψα εγώ τα χέρια μου με αίμα, όμως εγώ ήμουν αυτός που έδωσε την εντολή. Θέλω όμως να σε διαβεβαιώσω πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που το έκανα. Θα φροντίσω να μην υπάρξει κανένας άλλος θάνατος στο χωριό», της υπόσχεται και εκείνη συμφωνεί να μη μοιραστεί με κανέναν άλλον τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Άλλωστε η υπόθεση του Κώστα έχει κλείσει και εκείνος αφαίρεσε τη ζωή του Άγγελου άδικα, μόνο επειδή είχε σχέση με την Άσπα.

Ο Μύρωνας δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στο τμήμα μετά τον τραυματισμό του και η αλήθεια είναι πως στο εξής ο βοηθός του Αντώνη μόνο θετικά θα βοηθά στις έρευνες του αστυνομικού τμήματος της Άνω Ποριάς. Έτσι λοιπόν, μετά από μεγάλη μελέτη και διεξοδικό έλεγχο στις κάμερες των Χανίων, θα ανακαλύψει πως εκείνος που χτύπησε τον πατέρα της Στέλλας με αυτοκίνητο ήταν ο Πάνος, ο βοηθός του Ευθύμη Φαρμάκη που ο τελευταίος σκότωσε. Το νέο θα φτάσει γρήγορα και στον Αντώνη Φραγκιαδάκη που προσπαθεί με μανία να συλλάβει τον άντρα αυτό. Τη φωτογραφία του Πάνου θα δει όμως και η Στέλλα και θα ορκιστεί εκδίκηση για λογαριασμό του πατέρα της. Για τον λόγο αυτό δεν θα πάψει να έχει από κοντά της τον Ευθύμη για να βοηθήσει στο έργο της αστυνομίας.

Ενώ η Βασιλική ήταν εκείνη που επέμενε ότι πρέπει η κοινωνία να τον κρίνει για το έγκλημά του και εκείνη είναι που τελικά θα του πει να μην πάει στον Αντώνη Φραγκιαδάκη να παραδοθεί. Η Βασιλική, παρόλο που είναι πικραμένη και νιώθει πως η σχέση της με τον Μαθιό Σταματάκη έχει φτάσει στο οριστικό τέλος της, λέει στον άντρα που παντρεύτηκε να μη φτάσει στα σκαλιά του αστυνομικού τμήματος και αυτό γιατί δεν θέλει να πληγωθεί ο περίγυρός της στο χωριό. Για την ακρίβεια, το πρώτο άτομο που σκέφτεται ότι θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του είναι ο γιος της Νικηφόρος και έπειτα η Καλλιόπη που δεν θα αντέξει να δει και τον άλλο της γιο πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Του λέει λοιπόν ότι άλλαξε γνώμη, αλλά την ίδια στιγμή θα του πει ότι η απόφασή της αυτή δεν σημαίνει πως η σχέση τους θα γυρίσει στο επίπεδο που ήταν. Κοινώς, θα συνεχίσει να τον κράτα σε απόσταση, παρόλο που η καρδιά της κάθε φορά που θα τον αντικρίζει θα σπάει σε χίλια κομμάτια. Η παραπάνω συζήτησή τους θα γίνει όταν εκείνος πάει στο σπίτι της Αργυρώς για να αποχαιρετίσει με τον τρόπο του τον ανιψιό του Πετρή και η Βασιλική θα βρεθεί εκεί για να φύγει με την Αργυρώ για το ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This