Η Μαρία Μπακοδήμου καλωσόρισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο… που δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή

Must Read

Οι παίκτες του Survivor μετά την αποχώρησή τους, είθισται να πηγαίνουν καλεσμένοι στην εκπομπή «Γεια σου» για να μιλήσουν για όσα συνέβησαν στο reality επιβίωσης.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ γιατί απ’ ότι φαίνεται… τον πήρε ο ύπνος.

Η Μαρία Μπακοδήμου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας δεν θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ, πετώντας το καρφάκι της που δεν τους ενημέρωσε.

«Πιες τον καφέ σου, δες Γεια σου που έχουμε τόσα να δεις, εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Τον είχαμε καλεσμένο. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να πω εγώ “και τώρα ήρθε η ώρα να υποδεχθούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο”. Πάει η κάμερα εκεί και κατεβαίνει.

Ακόμα στο κρεβάτι του μπορεί να είναι, να μην έχει βάλει και καφέ, κοιμάται. Είδα ότι ξενύχταγε σε stories του Τριαντάφυλλου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Να περνάνε ωραία να γλεντάνε, αλλά άμα έχεις ένα ραντεβού…Δεν είμαστε και στον Αυτιά, να σε ξυπνήσουμε από τις 6, στις 12 είναι η εκπομπή. Χαλάλι σου, εντάξει, ότι νομίζεις».




Στην συνέχεια ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε με skype στην εκπομπή και εξήγησε τον λόγο που δεν πήγε στην εκπομπή.

«Παιδιά χίλια συγγνώμη. Έχει γίνει κάποιο λάθος. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα στις 6μιση ώρα και το έβαλα στις 9μιση το βράδυ, ότι στις 9μιση το πρωί. Παιδιά ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν το έχω ξανά πάθει αυτό. Και είχα πάρα πολλά να σας πω. Δεν τα λέω πουθενά αλλού. Χίλια συγγνώμη και πάλι παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κανονικά έπρεπε να τσακωθούμε στον αέρα είμαι αντιτηλεοπτικοί. Καλή συνέχεια, φιλάκια» είπε με χιούμορ η Μαρία Μπακοδήμου και έκλεισε η σύνδεση που είχαν μέσω skype.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This