Η Ελίνα Παπίλα παραδέχθηκε: «Είμαι λίγο περίεργα – Είμαι σε συζητήσεις για του χρόνου»

Must Read

Αυλαία έριξε η εκπομπή «Είμαστε μαζί» και Ελίνα Παπίλα, ούσα συγκινημένη, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό κάνοντας τον απολογισμό της για την σεζόν που πέρασε.

Η παρουσιάστρια μάλιστα απάντησε σε όσους έκριναν με άσχημο τρόπο την εκπομπή, λέγοντας πως: «Έχετε ακούσει πάρα πολλά γι’ αυτή την εκπομπή από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε. Ή μάλλον πριν ακόμα ξεκινήσει. Τώρα θα μου πείτε γιατί. Δε ξέρω  να σας πω. Υπάρχουν κάποιες φορές που μπόρεσα να το εξηγήσω αλλά υπήρξαν και πάρα πολλές που δεν μπόρεσα να το εξηγήσω. 

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα γιατί αλλιώς είναι πολύ μονότονη και δεν έχει κανένα νόημα. Πήραμε το ρίσκο, το χαρήκαμε, το απολαύσαμε. Μπορεί να μη μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε. Δε μας βγήκε ακριβώς όπως θέλαμε αλλά, είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε. 

Και είναι ωραίο να ζεις πράγματα κι ας μη βγουν όλα. Θα βγουν τα επόμενα, τα παραεπόμενα, κάποια στιγμή κάτι θα βγει. Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος, να είσαι καλά, να είσαι ήρεμος».

Για τα συναισθήματά της αλλά και για τις εντυπώσεις που της άφησε η τηλεοπτική σεζόν κλήθηκε να μιλήσει η Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και παραδέχθηκε πως: «Είμαι πολύ καλά, πραγματικά. Είμαι λίγο περίεργα, αλλά όλα καλά δόξα τω Θεώ. Είμαι χαρούμενη που το έζησα όλο αυτό, δεν μας βγήκε όπως θα θέλαμε αλλά προχωράμε παρακάτω. Οι άνθρωποι από το πάνελ μιλάνε μία χαρά και ωραία. Και τους ευχαριστώ πολύ κιόλας, κάνουμε παρέα και μιλάμε κιόλας. Έχουμε εξαιρετική σχέση».

«Είμαι σε συζητήσεις για του χρόνου» πρόσθεσε αποφεύγοντας να απαντήσει στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This