My Style Rocks: Η παίκτρια που αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό

Must Read

Λίγο πριν τον τελικό του My Style Rocks υπήρξε μία αποχώρηση. Οι διαγωνιζόμενες που είχαν συγκεντρώσει την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η ίριδα, η Ειρήνη και η Μέλντα.

Οι υπόλοιπες παίκτριες κλήθηκαν να σώσουν μία από τις τρεις και έκαναν την ανατροπή σώζοντας την ίριδα.




Τον τελικό λόγο όμως έχει η κριτική επιτροπή η οποία έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στην Μέλντα και στην Ειρήνη για το ποια από τις δύο θα παραμείνει στο show μόδας.

Οι δύο παίκτριες φαίνεται να μην εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές γεγονός το οποίο συμβαίνει συχνά.

«Στο τελευταίο gala αποφασίσαμε να μείνετε και οι δύο και να σας πάλι εδώ, σαν να μην πέρασε μια μέρα στυλιστικά. Είναι κρίμα σε αυτό το σημείο του τελικού να έχουμε ένα έτοιμο σύνολο μπροστά μας από βιτρίνα. Το ότι είστε εδώ στην εβδομάδα του τελικού, βέβαια, είναι μία νίκη», σχολίασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ειρήνη, εάν ήσουν λίγο πιο ανοιχτή και δεν έβλεπες το θέμα τόσο αντιδραστικά, θα μπορούσες να έχεις εξέλιξη. Αρκεί εσύ η ίδια να το θελήσεις. Για σένα, Μέλντα, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει αν έχεις προσωπικό στυλ και έχεις πέσει πολλές φορές στην παγίδα των έτοιμων ερωτήσεων», παρατήρησε από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Είστε τόσο ίδιες και τόσο διαφορετικές ταυτόχρονα. Όταν πάει κάτι στραβά, καταλαβαίνετε μόνο αυτά που εσείς θέλετε να καταλάβετε, κρύβεστε πίσω από τις λέξεις», ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός.

Τελικά και οι τρεις κριτές αποφάσισαν ομόφωνα να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Μέλντα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This