Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με το «Breakfast @ Star»: «Γεμίζετε τη σκαλέτα σας με μπούρδες»

Must Read

Την ενόχλησή του για τον σχολιασμό της εκπομπής «Breakfast @ Star» για το πρόσωπό του εξέφρασε χθες ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την προτελευταία εκπομπή του στο «Καλό μεσημεράκι» και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικός.

«Σουτ, αγάπη μου, «δεν είναι ωραίο», σταμάτα. Πολλή ανάλυση για το τίποτα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής παρακολουθώντας το σχετικό απόσπασμα από το Breakfast@Star.

«Παιδιά, να ‘στε καλά που γεμίζετε τη σκαλέτα σας με μπούρδες, γιατί είναι μπούρδες όλο αυτό. Αναλύουμε τώρα… τι αναλύσαμε; Ναι, είμαι φορτισμένος. Με “διάβασε”. Μπράβο στη Μαίρη», σχολίασε και συμπλήρωσε εμφανώς δυσαρεστημένος: «Την άλλη κοπέλα, τη Λιλή, δεν της θύμισα Μενεγάκη, ε; Γιατί μωρό μου; Γιατί αγάπη μου; Γιατί με στενοχωρείς προτελευταία μέρα; Γιατί μου δίνει πίκρα το πρωινό του Star; Τι τους έκανα; Ελένη, Ετεοκλή;. Να ‘στε καλά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Αύριο δεν μιλάω στη συγκεκριμένη εκπομπή εάν στείλουν κάμερα».

Μία από τις αγαπημένες ενότητες της εκπομπής είναι η Χρυσή τηλεόραση που σχολιάζει την επικαιρότητα. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην παραίτηση βόμβα του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ταυτίστηκε κι εκείνος καθώς παραιτήθηκε από τον ΣΚΑΪ.
«Του ευχόμαστε να είναι καλά, αυτή είναι η δική του απόφαση, σεβόμαστε τις αποφάσεις
των ανθρώπων, έτσι είναι τα πράγματα Αγγελική. Τυχαία μου ήρθε το όνομα. Είμαι ο Τσίπρας του ΣΚΑΪ, χαιρετίσματα», είπε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια, εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποστασιοποιηθεί για ένα διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα ευχαριστώντας την αγαπημένη του αρχισυντάκτρια.
«Την Αγγελική (σ.σ. Γιαννακοπούλου) τη γνώρισα στην εκπομπή Όμορφος Κόσμος το Πρωί. Θυμάμαι ότι έφυγα και είπα: ρε φίλε, μπορεί να υπάρχει μία τόσο όμορφη αρχισυντάκτρια; Περάσαμε εκεί έναν χρόνο, μετά χαθήκαμε. Έκανα εγώ πάρα πολλές αποτυχίες και κάποιες επιτυχίες, η Αγγελική έκανε μόνο επιτυχίες», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Και μετά, όταν μου είπαν από το ΟΡΕΝ για την εκπομπή, λέω: αρχισυντάκτρια; Μου λένε: την Αγγελική Γιαννακοπούλου. Ξεκινήσαμε όλη αυτή την 5χρονη πορεία σε κάτι που δεν γνωρίζαμε καθόλου και θέλω να πω – και το εννοώ αυτό – ότι δεν παίζεται η τύπισσα, δεν υπάρχει. Λυπάμαι ειλικρινά για όλους που θα σταματήσει η συνεργασία. Με την Αγγελική είναι ένα κομμάτι… νιώθω σαν να χωρίζω από τη σχέση της ζωής μου».

«Αγγελικούλα μου, το ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ και εύχομαι να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή στο παρακάτω. Σου εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη, είσαι εξαιρετική, με έχεις φροντίσει όσο κανείς στη ζωή μου και σε ευχαριστώ», είπε κλείνοντας ο Νίκος Μουτσινάς και προχώρησε στη στήλη με τα ερωτικά διλήμματα.

Λίγο νωρίτερα ο παρουσιαστής είχε αναφέρει για την αποχώρησή του από την τηλεόραση: «Θέλω λίγο να μάθω ποιος είμαι χωρίς όλο αυτόν τον τίτλο του παρουσιαστή. Δεν ξέρω αν με συμπαθώ αλλά ξέρω ότι θέλω να με γνωρίσω καλύτερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This