Οι αντιδράσεις στις προκλητικές δηλώσεις του Βασάλου: «Είναι άνετος σε θέματα που η υπόλοιπη κοινωνία κάνει αγώνα για να τα καταγγείλει»

Must Read

Σε μία αποκάλυψη που προκάλεσε αντιδράσεις προχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στην διαδικτυακή εκπομπή του φίλου του Fipster.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στις ανήθικες προτάσεις που του έχουν κάνει μέσω των social media.

«Με φλερτάρουν στο instagram αλλά το πιο ακραίο ήταν να μου κάνουν πρόταση με λεφτά. “Θα ερχόσουν για μια βραδιά μαζί μου με 30 χιλιάδες ευρώ;” Την πρόταση μου την έκανε άνδρας. Θα πήγαινε και με λιγότερα αλλά δεν είχα χρόνο εκείνη την ώρα», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακολούθησε και μια δεύτερη πρόταση από γνωστό δικηγόρο: «Μου είχε στείλει και ένας δικηγόρος ο οποίος είχε βγει και στην τηλεόραση. “Θες να πάμε τώρα με 10 χιλιάδες ευρώ;” Του λέω αδελφέ μου και με λιγότερα, αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν προλαβαίνω», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Fipster.

Η δήλωσή του αυτή έγινε θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς δεν θωρήθηκε σωστό να ειπωθεί και να το ακούσουν ακόμη και παιδιά.

«Μπορεί να είμαι και βαθιά συντηρητική και να μην το ξέρω, αλλά εμένα αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο της παρέας. Εμένα αυτό το καφριλίκι θα με ενοχλούσε και στο πλαίσιο μίας παρέας. Είναι απωθητικό. Δεν είμαι άνθρωπος του διαδικτύου, δεν το αγαπώ απλά μπαίνω για να ενημερωθώ. Δεν θα μπω να παρακολουθήσω εκπομπές, κι επειδή είμαι μίας άλλης εποχής, μπορεί να μου ξενίζει. Καταλαβαίνω όμως ότι κι αυτό που λες εσύ Θανάση ότι πρόκειται για μία κουβέντα καφενείου.

Από την άλλη όμως, επειδή αυτή η κουβέντα καφενείου θα περάσει στο τηλεοπτικό κομμάτι, ακριβώς επειδή είναι ο Fipster και ακριβώς επειδή είναι ο Βασάλος, και πιθανότατα εγώ αυτό να το έκοβα. Επισημαίνουμε κάποια φαινόμενα που γίνονται στο διαδίκτυο και απορούμε γιατί εδώ πέρα έχουμε άλλους κανόνες. Το βλέπουμε από αυτό το πρίσμα. Και το γεγονός ότι με τέτοια ανετίλα σε περιβάλλον καφενείου συζητούνται θέματα που η υπόλοιπη κοινωνία κάνει αγώνα για να τα καταγγείλει. Και σε αυτό το περιβάλλον μπαίνουν χιλιάδες νέα παιδιά, τα οποία διαμορφώνουν στάσεις μέσα από αυτό το πρίσμα. Σαφώς καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πλάκα, δεν είμαστε χαζοί», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Είναι νέα παιδιά! Εμένα δε θα μου άρεσε το παιδί άμα παρακολουθεί τον Fipster να ακούει ότι θα πήγαινε με έναν τηλεοπτικό δικηγόρο με λιγότερα από 30 χιλιάδες ευρώ. Δεν θα μου άρεσε ρε φίλε!» είπε επίσης η παρουσιάστρια της εκπομπής «Mega Καλημέρα».



Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τόνισε πως: «Είναι μια κουβέντα, που σίγουρα δεν πρέπει… Μου κάνει σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς. Μιλάμε για δύο πρόσωπα αναγνωρίσιμα, που ξέρουν ότι θα αναπαραχθούν από εκπομπές, από σάιτ, τους βλέπουν παιδιά… “Θα πήγαινα και με λιγότερα, αλλά δεν είχα πλυθεί”, δηλαδή τώρα αυτές είναι ατάκες… Σε μια περίοδο των τελευταίων ετών που μιλάμε γι’ αυτές τις καταγγελίες, τις παρενοχλήσεις από ανθρώπους που έχουν την εξουσία… Το να το συζητάς σαν να είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο, αιτία για χιούμορ, αιτία για να κάνουμε και λίγη πλάκα».
«Αν όντως μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις τόσο ανοιχτά, πες και τα ονόματα, να προσφέρεις κι ένα έργο στην κοινωνία. Να αναδείξεις ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν μια τέτοια ανήθικη πρόταση. Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα, έστω και με μία πρόφαση χιούμορ, οκ φίλε, αν είσαι μάγκας, πες…», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του «Happy Day».
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε επίσης: «Άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία όπως ο Κωνσταντίνος πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν το προφίλ τους και να είναι ένα καλό παράδειγμα. Το να μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να σου στέλνει ένα μήνυμα τέτοιου περιερχομένου είναι βαθιά προσβλητικό και βαθιά εξευτελιστικό. Και το ότι κι εσύ κάνεις και πλάκα και το αναδεικνύεις με τέτοιο τρόπο, είναι με κάποιο τρόπο σαν να το αποδέχεσαι ως κάτι νορμάλ».
Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Ξέρετε εδώ δεν είμαστε καμιά εκπομπή που το παίζουμε πιο ηθικοί απ’ ότι είμαστε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This