Survivor – Γιώργος Λιανός: «Εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στην Βρισηίδα στον τελικό»

Must Read

Ο Γιώργος Λιανός έπειτα από έξι μήνες απουσίας από την Ελλάδα επέστρεψε για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του. Ωστόσο αναμένεται να διεξαχθεί στο Γαλάτσι ο μεγάλος τελικός του Survivor.

Για τα μελλοντικά τηλεοπτικά του σχέδια αλλά και για τα όσα διαδραματίστηκαν όλο αυτό το διάστημα στο Survivor μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star», τονίζοντας πως: «Περίμενα ότι θα υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από το Survivor All Star, με είχατε προετοιμάσει. Δεν ξεκινάμε κανένα καινούργιο project, δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Προέχει ο ποιοτικός χρόνος με οικογένεια, φίλους και τα λοιπά. Να ξεκουραστούμε γιατί η κούραση ήταν πολλή φέτος. Ήταν πολύ ζόρικα».

Όσον αφορά τις εκπλήξεις που ενδεχομένως να δούμε στο τελικό του reality επιβίωσης ο Γιώργος Λιανός σημείωσε πως: «Εύχομαι να μη δούμε πρόταση γάμου του Μαρτίκα στην Βρισηίδα στον τελικό. Ας μείνουμε στα αγωνιστικά».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που γίνονταν κατά καιρούς αναφορικά με τους παίκτες που δεν τηρούσαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού και παραδέχτηκε πως: «Έφαγα ξύλο όταν βγήκα και υπερασπίστηκα την παραγωγή του Survivor και τη δουλειά μου. Το μετάνιωσα, λέω τι κάθομαι και μιλάω. Πιστεύω ότι είχα δίκιο που βγήκα και μίλησε. Στεναχωρήθηκα που βγήκαν κάποια βίντεο με τους παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Αν ήμουν παίκτης θα είχα κινηθεί δικαστικά γιατί υπέγραψα για το Survivor και όχι να με δείχνουν να κάνω την ανάγκη μου. Δεν ακούστηκε ποτέ η διαφορετική άποψη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This