Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση από την «Μουρμούρα»: «Δεν μου είναι πολύ ευχάριστο»

Must Read

Την αποχώρησή της από την «Μουρμούρα» ανακοίνωσε η Κλέλια Ρένεση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η τηλεοπτική Καιτούλα με δάκρυα στα μάτια έκανε το τελευταίο της γύρισμα στην πετυχημένη σειρά του Alpha.

«Είναι wrap. Η Καιτούλα και εγώ κάναμε το τελευταίο γύρισμα! 5 χρόνια αυτή η οικογένεια με συντρόφευσε σε ένα απ’ τα μεγαλύτερα και ομορφότερα επαγγελματικά ταξίδια! Δίπλα τους πέρασα εγκυμοσύνη, γέννες, θηλασμούς, λεχωνιες, ξενύχτια, κόβιντ, αρρώστιες και μαζί όλα τα νικήσαμε!

Ήταν όλοι πάντα ΥΠΕΡΟΧΟΙ! Γεώργαρε, Κώστα, Βαγγέλη, Σπύρο, Σπύρο-Σπύρο, Άκη, Κωνσταντίνε, Ελένη, Ματίνα, Μαρία, Κέλλυ, Θανάση, Θανάση, Διονύση, Βασίλη, Γιώργο, Γιώργο, Νόντα, Εύα, Παναγιώτη, Γιώργο, Δημήτρη, Βλαδίμηρε, Άννα, Σπύρο, Ελένη, Αντώνη, Μαρία, Σπύρο, Άννη, Τόλη, Κωνσταντίνα, Παιδιά, σας αγαπώ όλους πολύ! Θα σας έχω πάντα στο νου μου και στην καρδιά μου! Το κεφάλι ψηλά!! Θα συναντηθούμε ξανά στην αρένα!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευε τα βίντεο.

Για την αποχώρηση της τηλεοπτικής του συζύγου μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως θα υπάρξει αντικατάσταση της ηθοποιού.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Έχουμε βάλει ένα στοίχημα να πάμε για 15 χρόνια πια. Νομίζω ότι οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι για καλό. Θα έχουμε καινούριες ιστορίες, νέα πρόσωπα στο καστ, άρα μάλλον το βλέπω να πηγαίνει για 15 χρόνια», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Όχι πολύ ευχάριστα, αλλά το ίδιο είχα πάθει και με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Η Κλέλια Ρένεση είναι 5 χρόνια από τη ζωή μου, 5 χρόνια συγκατοικώ με έναν άλλον άνθρωπο. Της εύχομαι τα καλύτερα», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θα κάνουμε κάστινγκ για την αντικαταστάτρια. Δεν ξέρω πόσες, αλλά θα δούμε κάποιες κοπέλες και κάποια θα επικρατήσει», είπε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This