«Το Προξενιό της Ιουλίας»: Αυτός είναι ο πολυβραβευμένος και διεθνούς φήμης ηθοποιός που θα συμμετέχει στη σειρά

Θα παίξει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση

Must Read

Ο Alpha θα εντάξει στο πρόγραμμά του ένα νέο σήριαλ, το οποίο είναι ένα δράμα εποχής. Πρόκειται για “Το προξενιό της Ιουλίας” που από την επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα βλέπουμε στο κανάλι.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, έναν βασικό ρόλο έκπληξη θα κρατά ο πολυβραβευμένος ηθοποιός με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, Αδάμ Μπουσδούκος (Locarno International Film Festival, Adolf Grimme Award, Premio Sergio Amidei, German Screen Actors Awards).
Ο Αδάμ Μπουσδούκος θα παίξει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Ποιος είναι ο Αδάμ Μπουσδούκος

Γιος Ελλήνων μεταναστών, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αμβούργο, είναι πατέρας τριών παιδιών στα οποία επιμένει να μιλά στα ελληνικά. Ο ίδιος δηλώνει ότι νιώθει περισσότερο Έλληνας και επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά μπορεί.

Πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία του μεγάλου Τουρκογερμανού σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν και έκτοτε τους συνδέει μια ειλικρινής φιλία και οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντιούνται συχνά.

«Soul kitchen», «Αναζητώντας τον Χέντριξ», «Βαθιά, κοφτά, ανθρώπινα», «Δώρο των θεών», «Μαζί ή τίποτα», είναι μερικές μόνο από τις επιτυχημένες ταινίες με τις οποίες έχει συνδεθεί το όνομά του, αποσπώντας πλήθος θετικών κριτικών για την αυθεντικότητα της ερμηνείας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This