Θίχτηκε ο Πορτοσάλτε – Τον είπαν «κυβερνητικό εκπρόσωπο» – Έπρεπε να τον πουν εκπρόσωπο των ακτοπλοϊκών

«Σοβιετία» είναι για τον Πορτοσάλτε η προσπάθεια κρατικής παρέμβασης στις εταιρείες

Must Read

«Καύσωνας» πρωί-πρωί στο στούντιο του ΣΚΑΪ, με το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να χτυπά… κόκκινα.

Οι δύο πανελίστες δημοσιογράφοι συζητούσαν με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο την κατάσταση με τις εξωφρενικές τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και το γεγονός ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θυμήθηκε τώρα, καταμεσής του καλοκαιριού κι ενώ ο κόσμος είτε έχει κανονίσει τις διακοπές του, είτε έχει αποφασίσει ότι δεν θα πάει πουθενά, να πει ότι θα κάνει… παρέμβαση.

Μόνο που στον Άρη Πορτοσάλτε δεν άρεσε αυτή η ιδέα, του να παρέμβει με όποιον τρόπο η Κυβέρνηση μπας και πέσουν λίγο οι τιμές και εμφανίστηκε ως υπέρμαχος των ακτοπλοϊκών εταιρειών, προκαλώντας εκνευρισμό στους υπόλοιπους του πάνελ.

Μάλιστα, την ώρα που ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου έλεγε ότι η κυβέρνηση έστω και καθυστερημένα παρεμβαίνει και πως «προστατεύει τους πολίτες. Αρχικά θα πρέπει να γίνει επαναφορά του ισοδυνάμου», ο Α.Πορτοσάλτε τον διέκοψε λέγοντας: «Ο έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης είπε το μεταφορικό ισοδύναμο ισχύει για τους ντόπιους κατοίκους μόνο για το ατομικό εισιτήριο, δεν το κατάργησε η κυβέρνηση της ΝΔ, το επέκτεινε μάλιστα με πρόσθετη επιδότηση και στη βενζίνη, δεν ισχύει για τους τουρίστες».

Με τη σειρά του ο Β. Παπαδημητρίου αντέδρασε και έκανε και την αναφορά περί «κυβερνητικού εκπροσώπου»:

«Ποιο είναι το πρόβλημά σου Άρη; Δεν πρέπει να λέμε τίποτα εναντίον της κυβερνήσεως το καταλαβαίνω, αλλά είμαστε δημοσιογράφοι και πρέπει να λέμε. Και ευτυχώς η κυβέρνηση παρεμβαίνει. Δεν έχει νόημα. Το καταλαβαίνω, δεν θέλεις να μιλήσει άλλος, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Ο Άρης Πορτοσάλτε… θιγμένος (σ.σ. γιατί άραγε, αφού αυτό κάνει τόσο καιρό, τον πανελίστα κυβερνητικό εκπρόσωπο): «Ανακάλεσε τώρα το κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τώρα!»

«Δεν θες να ακούσεις τίποτα», απάντησε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου, για να επανέλθει ο διπλανός του: «Ανακάλεσε τώρα το κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τώρα ανακάλεσέ το!»

Τελικά… «μα δεν με αφήνεις να μιλήσω. Το ανακαλώ. Δεν με έχεις αφήσει να μιλήσω», είπε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου.


Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This