Οι αντιδράσεις για την επιστροφή 50-50 στην τηλεοπτική οθόνη

Must Read

Η επιτυχημένη σειρά 50-50 στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, προβάλλεται και πάλι μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Παρόλο που η συγκεκριμένη σειρά αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό έπειτα από τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού, οι τηλεθεατές φαίνεται πως δεν επιθυμούσαν να τον δουν στην μικρή οθόνη γεγονός το οποίο εξέφρασαν μέσω του Twitter.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και η Άννα Χατζησοφιά.

«Το mega δεν περιμένει καν το εφετείο, φέρνει από Δευτέρα σε prime time τον Πέτρο Φιλιππίδη και το 50-50 ξανά στις οθόνες μας», έγραψε χαρακτηριστικά η σεναριογράφος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας από την άλλη είναι σύμφωνος με τις επαναλήψεις της σειράς.

«Μιλάω ως Σπύρος Μπιμπίλας, πολίτης. Εγώ ήμουν αντίθετος από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε (να μην παίζεται η επανάληψη για το «50-50»). Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς, άσχετα αν κάποιος από αυτούς έχει εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα.

Πρέπει όμως να μπορούν οι υπόλοιποι να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά. Μπορεί να παίρνεις και 1 ευρώ το επεισόδιο, εξαρτάται από διάφορα. Οι ρόλοι δεν είναι η πραγματική ζωή, είναι άλλο οι ρόλοι και άλλο η ζωή μας. Εγώ τα βασικά μου σήριαλ τα έχω κάνει με τον Πέτρο, αλλά έχουν σταματήσει, δεν παίζουν πλέον», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This