Survivor: O μεγάλος νικητής, οι σπόντες του Σάκη και η κόντρα του με τον Στάθη

Must Read

Ο Μάριος Πρίαμος πριν έξι χρόνια είχε βγει δεύτερος στο Survivor. Φέτος επιθυμούσε να κατακτήσει την πρώτη θέση ωστόσο βρέθηκε τέταρτος στην κατάταξη.

Ο Κύπριος παίκτης μετά τον ημιτελικό κατάφερε να επικοινωνήσει με τα δικά του πρόσωπα και ένα από τα πράγματα που ήθελε να κάνει ήταν να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη μέσα από την καρδιά μου… 6 χρόνια μετά… 2017 -2023 Survivor Greece», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναρτώντας μερικές φωτογραφίες του από το reality επιβίωσης.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Μαριαλένα η οποία λίγο πριν τον μεγάλο τελικό ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τον αγαπημένο της, με ένα μακροσκελές κείμενο στο instagram account της.

«Σήμερα ο νικητής είναι ένας και αυτός είναι ο Σάκης Κατσούλης! Πάμε να στηρίξουμε όλοι τον άνθρωπο που με ήθος, αξιοπρέπεια, χαρακτήρα, έφτασε για άλλη μια φορά στο τελικό και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο.

Πάμε να στηρίξουμε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών που ποτέ δεν το έβαλε κάτω και με ταπεινότητα προχώρησε και ξεπέρασε κάθε εμπόδιο! Πάμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο που δεν έχει αδικήσει ποτέ κανέναν και πάντα σεβόταν τους πάντες, συμπαίκτες και αντιπάλους!

Πάμε λοιπόν να στηρίξουμε τον άνθρωπο μου, το στήριγμα μου, το άλλο μου μισό! Γιατί το αξίζει! Και αν δεν το αξίζει αυτός…τότε ποιος; Είμαι πολύ περήφανη για σένα αγάπη μου και πολύ ευγνώμων που υπάρχεις στη ζωή μου! Πάμε όλοι να ψηφίσουμε! Ελλάδα και Κύπρος πάμε να το βγάλουμε νικηθεί! Γιατί μόνο εμείς μπορούμε», έγραψε.

Η ημέρα του τελικού έφτασε και τόσο ο κόσμος, όσο και οι δύο φιναλίστ ανυπομονούσαν να μάθουν ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους δύο παίκτες να αποκαλύψουν τα συναισθήματα που είχαν όταν δέχθηκαν τηλέφωνο από την παραγωγή για να συμμετάσχουν για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

«Ήταν ένα τηλέφωνο που προξένησε σε όλους άγχος, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, ξέρεις ότι πας στην απομόνωση. Μου έφερε άγχος, πολλή σκέψη, συζήτηση με τη Μαριαλένα και ήρθαν μηνύματα του κόσμου, μιας και είχε μαθευτεί ότι θα γίνει το Survivor All Star. Οι ίδιοι άνθρωποι που με στήριξαν το 2021 οι ίδιοι ήθελαν να με ξαναδούν στις οθόνες», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

«Σεβόμενος τον κόσμο, την οικογένειά μου, δεν θα μπορούσα να δαγκώσω το χέρι που με τάισε, το πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή», τόνισε με νόημα ο νικητής του Survivor 2021, με πολλούς να πιστεύουν πως ήταν σπόντα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που δεν δέχθηκε να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο με τους υπόλοιπους παίκτες.


Ο Νίκος Μπάρτζης από την άλλη χρειάστηκε λίγες μέρες για να πει το μεγάλο «ναι».
«Δεν απάντησα με τη μία. Έλεγα: άντε να ξαναπεράσεις όλο αυτό, είναι ψυχοφθόρο. Το σκεφτόμουν μία εβδομάδα. Με το που είπα το ναι έβαλα μέσα σε λίγους μήνες 14 κιλά, για να μπορέσω να αντέξω», δήλωσε.

Εκτός όμως από το Νίκο και τον Σάκη τον λόγο πήραν και οι πρώην παίκτες του Survivor και μίλησαν για την εμπειρία που αποκόμισαν από το φετινό παιχνίδι. Ανάμεσά τους και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς και μίλησε γι’ αυτήν την δύσκολη απόφαση λέγοντας πως: «Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ».
«Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε», τόνισε ο νικητής του Survivor 2022.

Τα λόγια του αυτά φαίνεται πως δυσανασχέτησαν τον Σάκη, ο οποίος του απάντησε με ιδιαίτερα καυστικό ύφος.
«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη «ανθρωποφαγία». Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά», σχολίασε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.
«Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική», επεσήμανε.

Την δική του απάντηση όμως έδωσε και ο Νίκος ο οποίος θεωρεί πως: «Τα λεφτά ήταν πολλά, αν δεν αρέσει η “ανθρωποφαγία” ας το πει ο καθένας όπως θέλει »


Ο Στάθης Σχίζας δεν θέλησε να δώσει παραπάνω έκταση την ημέρα του τελικού κι έτσι απάντησε στον Σάκη με ένα instastory όπου δήλωσε πως: «Σάκη επειδή έχει πολύ φασαρία και δεν άκουσα τι μου απάντησες… Μόλις βγεις με το καλό και δεις τις συνεντεύξεις όλων των παιχτών που αποχώρησαν θα καταλάβεις τι εννοούσα… Επειδή δεν σου άρεσε η λέξη ανθρωποφαγία την έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί από τους παίχτες… Σε δικαιολογώ γιατί ακόμη ζεις στον μικρόκοσμο του παιχνιδιού.. Πάντα σου άρεσε να μιλάς εκ του ασφαλούς και ποτέ μπροστά στα γεγονότα…»

Το παρόν στον τελικό έδωσε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος αναφέρθηκε και στους παίκτες που αποβλήθηκαν και δεν παρευρέθηκαν στο Γαλάτσι.

«Ήταν μία φανταστική σεζόν για μένα, είχα μαζί μου μεγάλα αστέρια του Survivor και τώρα που τους βλέπω συγκινούμαι. Απόλαυσα κάθε λεπτό του show και φυσικά με παρουσιαστή εσένα, πήγες το Survivor σε ένα άλλο επίπεδο με την ενέργειά σου», ανέφερε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί από τις κερκίδες του Γαλατσίου.

«Φυσικά υπήρξαν κάποιοι παίκτες φέτος που τους χάσαμε εξαιτίας κάποιων παραβιάσεων. Θέλω να πω ότι όλοι είναι ακόμα στην καρδιά μου, δεν σημαίνει κάτι που βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού», επισήμανε ο παραγωγός του reality επιβίωσης για τους παίκτες που αποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.


Μετά από την αναδρομή που έκαναν οι παίκτες στις στιγμές που έζησαν επί 6,5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή που δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατασούλη.

«Να αγαπάτε και να αγαπάτε βαθιά και ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν το λέω γιατί κρατάω το τρόπαιο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Σας λατρεύω όλους» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This