Ο Παράδεισος των κυριών: Αυτός είναι ο ρόλος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου ως Σίμος

To spoiler για την τρίτη σεζόν της σειράς!

Must Read

Νέες αφίξεις προβλέπεται να γίνουν στην σειρά «ο Παράδεισος των κυριών» που θα ταράξουν τα νερά των πρωταγωνιστών. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα εισβάλουν στην πετυχημένη σειρά του Alpha είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον Σίμο.

Σύμφωνα με το MyTv, o Σίμος μαζί με τον Ντίνο (Αργύρης Πανταζάρας) παίρνουν την απόφαση να ανοίξουν μαζί τον «Παράδεισο», μετά τον καταστροφικό εμπρησμό που παρακολουθήσαμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή της Μιράντας και του Ντίνου, ο γάμος τους, επισκιάστηκε από τον εμπρησμό στον «Παράδεισο των Κυριών». Το κατάστημα που ο Παπακώστας δημιούργησε με τόσο κόπο έγινε στάχτη μέσα σε μια στιγμή. Το ζευγάρι περνάει πολύ δύσκολες στιγμές και ο Ντίνος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Η Μιράντα είναι αισιόδοξη πως θα καταφέρουν να χτίσουν από την αρχή το μαγαζί τους και να δώσουν ξανά δουλειά στους υπαλλήλους τους.

Οι γονείς του Παπακώστα τού δηλώνουν πως είναι πρόθυμοι να τον στηρίξουν ηθικά και οικονομικά στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, όμως τα χρήματα που διαθέτουν δεν είναι αρκετά για να ανακαινιστεί όλο το κτήριο και να γίνουν νέες παραγγελίες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η άφιξη του Σίμου Πολύζου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο οποίος θα κερδίσει τη συμπάθεια όλων και προτίθεται να βοηθήσει τον Ντίνο.

Οι δυο τους συναντιούνται, όμως η πρόταση προβληματίζει τον Παπακώστα, ο οποίος ζητά χρόνο να σκεφτεί. Ωστόσο, μέσα του γνωρίζει καλά ότι δεν έχει άλλη επιλογή. Οι μέρες περνούν, καθένας λέει την άποψή του και ο Ντίνος μπερδεύεται ακόμα περισσότερο. Σίγουρος πως θα καταφέρει να δώσει πίσω τα δανεικά στον Σίμο, ο Ντίνος δέχεται την προσφορά, η οποία όμως κρύβει παγίδες που δεν μπορεί καν να φανταστεί…

https://www.youtube.com/watch?v=EtfxgKrGTDM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This