Shopping Star – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν μίλησα με την Βίκυ Καγιά! Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο…»

«Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα»

Must Read

Λίγο πριν το πρώτο γύρισμα του Shopping Star πέτυχε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλοκαίρι yes», προκειμένου να της αποσπάσει αποκλειστικές δηλώσεις.

Δείτε επίσης: Τρύφωνας Σαμαράς για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πω πω τι πάθαμε! Το έχει η μοίρα της να την ταυτίζουν με τη Βίκυ Καγιά»

Το γνωστό μοντέλο εξέφρασε τη χαρά της για αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα και αποκάλυψε πως δεν επικοινώνησε με την Βίκυ Καγιά, καθώς επιθυμεί να παρουσιάσει το συγκεκριμένο project με το δικό της τρόπο.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που δείχνουν το στυλ τους», ανέφερε αρχικά.

«Σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα», τονίζει η παρουσιάστρια του reality μόδας.

Στην ερώτηση αν έχει μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά για τυχόν συμβουλές, απάντησε πως: «Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω».

Όσον αφορά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ και την κενή θέση που άφησε στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, δήλωσε πως: «Δεν γνωρίζω εάν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου, είναι όμως κι αυτό ένα αγαπημένο πρόγραμμα. Τον ΣΚΑΪ και τους συνεργάτες μου εκεί τους αγαπώ πάρα πολύ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πράγματα, γιατί δεν θέλω να νομίζω μετά ότι επηρεάστηκα στην απόφασή μου από τρίτους»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This