Έλουσε κρύο ιδρώτα το Open – Δέχθηκε κλήση για βόμβα

Must Read

Κλήση για βόμβα δέχθηκε χθες το βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός του OPEN, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι που βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή εκεί, να φύγουν κακήν κακώς από τον σταθμό, ενώ αμέσως ξεκίνησε ο εξονυχιστικός έλεγχος.

«Το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι τηλεφώνησαν στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN, υποστηρίζοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στα γραφεία του σταθμού.

Η ομάδα ασφαλείας του σταθμού, που είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη σε 24ωρη βάση, μαζί με την αστυνομία και τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έκαναν την προβλεπόμενη διαδικασία εξονυχιστικού ελέγχου και δεν εντοπίστηκε εκρηκτική ύλη. Για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια των εργαζομένων έγινε εκκένωση του σταθμού σε λίγα λεπτά, και αποκλείστηκε πλήρως η γύρω περιοχή.

Η έρευνα που έγινε, για να εντοπιστεί το τηλεφώνημα, οδήγησε και σε μηνύσεις από τον σταθμό», αναγραφόταν στην ανακοίνωση που έκανε ο σταθμός της Παιανίας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This