Έρωτες και μεγάλες ανατροπές στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»

Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

Must Read

Με 40 βαθμούς Κελσίου, ο «Παράδεισος των κυριών» άνοιξε τις πόρτες του. Και να που οι περισσότεροι ηθοποιοί της μικρής μας οθόνης βρίσκονται τέλος Ιουλίου στην Αθήνα και, μάλιστα, με πολύ δημιουργική δουλειά.

Η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από το πρώτο «3, 2, 1, πάμε» του σκηνοθέτη και τις πρώτες σκηνές των ηθοποιών από το σίριαλ, που χτυπά κόκκινο στην τηλεθέαση. Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης, καθημερινής σειράς του Alpha «Ο παράδεισος των κυριών», που από την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό στην prime time ζώνη του καναλιού.

Το πολυκατάστημα «Ο παράδεισος των κυριών» στον νέο κύκλο επεισοδίων έχει αρχίσει πάλι να λειτουργεί, μετά την ολοκληρωτική του καταστροφή. Οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να βρουν πάλι τους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους και νέα πρόσωπα έρχονται να την αλλάξουν.

Ενα από αυτά είναι ο αγαπητός και δημοφιλής Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε από τη σειρά «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, όπου υποδύθηκε για τρεις σεζόν στο χωριό Διαφάνι τον δάσκαλο Λάμπρο και σύζυγο της Λενιώς Σταμίρη (Μαρία Κίτσου).
Σε ακόμη μία σειρά εποχής θα δούμε τον γοητευτικό ηθοποιό, που έπειτα από μικρή απουσία από τη μικρή οθόνη, υπέκυψε στη σαγήνη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα υποδυθεί το αντίπαλον δέος του Αργύρη Πανταζάρα. Ο Σίμος Πολύζος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) είναι ο ανιψιός της Ολγας Βασιλείου. Ερχεται στην Ελλάδα μαζί με τους θετούς του γονείς, Χρήστο (Γιάννης Νταλιάνης) και Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου), με σχέδια που δεν αφορούν όμως μόνο τη δική του ζωή, τα οποία θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μέσω της Αμαλίας. Ο Ντίνος (Αργύρης Πανταζάρας) θα αναγκασθεί να έρθει αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα
Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είχε συναντηθεί τηλεοπτικά με τον Αργύρη Πανταζάρα στις «Αγριες μέλισσες», καθώς ο δεύτερος υποδύθηκε τον καλλιτέχνη της Τρούμπας και αρραβωνιαστικό της Δρόσως.

Τι θα γίνει στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν; Η Μιράντα (Ευαγγελία Συριοπούλου) και ο Ντίνος βρίσκονται πλέον στο νέο τους σπίτι και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Από την άλλη μεριά, η Ολγα και ο Πάρης βιώνουν το πένθος τους μετά τον θάνατο του Αποστόλη.

Επίσης, η Βικτώρια βρίσκεται στη φυλακή, ενώ ο Χριστόφορος είναι εξαφανισμένος. Η Γεωργία σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ο Αγης είναι ένα βήμα προτού το αναγνωρίσει. Τέλος, η Αμαλία (Νατάσα Εξηνταβελώνη) είναι αποφασισμένη να μην αποκαλύψει στη Μιράντα ότι είναι κόρη της.

Η νέα σεζόν έρχεται με ανατροπές, νέους έρωτες αλλά και αναπάντεχες αφίξεις, που θα φέρουν αναστάτωση στις ζωές των ηρώων μας. Οσα συνέβησαν στο παρελθόν έχουν σφραγίσει τα μελλούμενα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This