Η γη της ελιάς: Το σκοτεινό παρελθόν του Στεφανέα

Ο Ισίδωρος μένει ανάπηρος!

Must Read

Οι Βρεττάκοι θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές στο γ’ κύκλο της σειράς, αφού σύμφωνα με τον Τηλεθεατή θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλα προβλήματα, που θα διαταράξουν την οικογενειακή γαλήνη τους.

Σαν να μην έφτανε η τραγωδία από την οδυνηρή περιπέτεια της απρόσμενης ομηρίας τους, ο Μάνος και η Μαρίνα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δική τους τραγωδία, καθώς χάνουν το μωρό τους. Το πλήγμα είναι πολύ βαρύ για τη Μαρίνα, που αδυνατεί να συνέλθει, ενώ ο Μάνος καλείται να σηκώσει στους ώμους του ένα δυσθεώρητο βάρος και να στηρίξει τόσο τον πατέρα του όσο και τη γυναίκα του.

Η Ιουλία ψάχνει απεγνωσμένα το χαμένο μωρό της, ενώ κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τον αδελφό της, έχοντας κρατήσει τον Στάθη μακριά από τη ζωή της… Στο πλευρό του Ισίδωρου θα βρεθεί και η γραμματέας του, Αμαλία, προσφέροντάς του στοργή και αφοσίωση που είχε χρόνια να πάρει.

Για την οικογένεια Στεφανέα, κυρίως τη Χάιδω, που συνειδητοποιεί πως κινδυνεύει είτε να δολοφονηθεί είτε να καταλήξει στη φυλακή, ως φόνισσα του Βαφέα, ο ουρανός σκοτεινιάζει επικίνδυνα, καθώς το βρόμικο παρελθόν του δολοφονημένου άντρα της ρίχνει βαριά τη σκιά του. Ο Πέτρος Στεφανέας, από τον οποίο έχει χηρέψει η Χάιδω, ήταν μπλεγμένος με τον υπόκοσμο.

Δολοφονήθηκε, σε ένα άγριο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, τη μέρα που πάντρευε την κόρη του και μαζί του εκτελέστηκε κι αυτή, βυθίζοντας τη Χάιδω και τον Φίλιππο στο πένθος και το μίσος για εκδίκηση, καθώς πιστεύουν πως πίσω από το διπλό φονικό βρίσκεται η οικογένεια Καπερνάρου και ειδικότερα ο Στάθης. Ο μόνος που γνωρίζει το σκοτεινό παρελθόν του Πέτρου Στεφανέα είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος σκοπεύει να κρατήσει το στόμα του κλειστό προς το παρόν, για τους δικούς του ιδιοτελείς λόγους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This