Οι αποκαλύψεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος για το επόμενο Survivor

Must Read

Επική συνάντηση είχε χθες ο Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη Παππά. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor πήγαν για φαγητό και σε story που ανέβασαν άφησαν να εννοηθεί πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο επόμενο reality επιβίωσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής όμως μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» δεν το επιβεβαίωσε αλλά ούτε και το διέψευσε.

Παρόλα αυτά αποκάλυψε ότι: «Εγώ άκουσα ότι έχουν από κοντά τον τεράστιο παίκτη όλων των εποχών για μένα και είναι ο Ντάνος. Τον θέλει πάρα πολύ ο Acun Ilicali. Εάν τα βρουν στο οικονομικό, εγώ θα ήμουν εκεί και δεν θα έχανα επεισόδιο για να δω τον Ντάνο. Κι άμα ήταν και ο Ντάφυ μέσα…

Στο επόμενο δεν θα είναι όλοι All Star. Θα είναι 10-12 Μαχητές, άγνωστα παιδιά και θα είναι και 12 All Star. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τους All Star να παίζουν κόντρα σε άγνωστους. Είναι κάτι διαφορετικό και θα πάει καλά», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε επίσης με νόημα: «Φαντάσου να είναι εκεί ο Αλέξης Παππάς, ο Ντάνος, η Δαλάκα, ο Ντάφυ…».



Στην συνέχεια οι παρουσιαστές είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος μίλησε για την κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας πως: «Όλο αυτό το διάστημα, είδα έναν Τριαντάφυλλο να κρατά μια στάση συγκεκριμένη ως προς τον Σάκη Κατσούλη, αλλά ο Σάκης, απ’ ότι φάνηκε, έκανε το μεγάλο λάθος να είναι παρέα με τον Κόρομι.
Αυτό ήταν κάτι που με γέμισε ερωτηματικά. Άρχισα να πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος ετοιμάζεται να πάρει το “αίμα” του πίσω για το επόμενο Survivor. Και πήγαμε χθες και φάγαμε μπριζόλες για να ετοιμάσουμε το στομάχι μας για το Survivor».
Ενώ απάντησε ο Τριαντάφυλλος: «Με τον Αλέξη Παππά είμαστε πολύ φίλοι. Πραγματικά, αυτή η σχέση κρατάει αρκετό καιρό και θα συνεχίσει να κρατάει γιατί ο Αλέξης, πραγματικά ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές».





Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This