Φοίβος Παπαδάκης: «Έχω πάει κι εγώ και το λέω και δημόσια! Δεν το παίρνω πίσω με τίποτα»

Η Φελίσια Τσαλαπάτη εξομολογείτε τους φόβους της!

Must Read

Η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχθηκε πώς για πολλά χρόνια κάνει ψυχοθεραπεία, καθώς πάθαινε κρίσεις πανικού.

Με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού, η Φελίσια Τσαλαπάτη μέσα από την εκπομπή «καλοκαίρι yes» αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που παθαίνει και εκείνη.

«Έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου ψάχνοντας τα δικά μου όρια. Είχα δει ότι παθαίνω κρίσεις πανικού με πράγματα τα οποία επιθυμούσα», δήλωσε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Και πρόσθεσε για τους μεγάλους της φόβους: «Προσπαθούσα να ονειρευτώ, ή έλεγα: “μακάρι να μου κάτσει αυτή η δουλειά” και μετά αγχωνόμουν μη χτυπήσει το τηλέφωνό μου γιατί θα πρέπει να το κάνω, δεν θα αντέξω και δεν είμαι έτοιμη για αυτό.

Σκεφτόμουν ότι μάλλον δεν θα κάνω γι’ αυτό. Άρα, να μη μου κάτσει κάτι καλό για να μη χρειαστεί. Οπότε και το Survivor που συμμετείχα και το J2US ήταν αυτά που ήθελα να κάνω για να φύγουν από πάνω μου να πω ότι τα έκανα»,

Έτσι λοιπόν ο Φοίβος Παπαδάκης πήρε το θάρρος και αποκάλυψε πώς και εκείνος έχει κάνει ψυχοθεραπεία, γεγονός το οποίο δεν μετανιώνει καθώς τον βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή του.

«Οι κρίσεις πανικού είναι κάτι πολύ δύσκολο, είναι μια μάστιγα. Και είναι πάρα πολύ δύσκολο γι’ αυτόν που το βιώνει, αλλά και επίσης στον περίγυρό μας πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουν και δεν το αντιλαμβάνονται. Και σου λένε “έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Δεν είναι κάτι, πάρε μια ανάσα και όλα καλά”.

Μια κρίση πανικού μπορεί να πηγάζει από ένα πολύ βαθύ τραύμα, που να προέρχεται από την παιδική ηλικία ενδεχομένως. Θέλει πάρα πολλή δουλειά και ψυχοθεραπεία για να καταφέρεις να βρεις την πηγή και σιγά σιγά να το λύσεις», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Ο Φοίβος Παπαδάκης πρόσθεσε επίσης: «Το ταμπού της ψυχοθεραπείας πρέπει να σπάσει, έχω πάει κι εγώ και το λέω και δημόσια και είναι από τα καλύτερα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου και δεν το παίρνω πίσω με τίποτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This