Τάσος Παλαντζίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχει αποκεφαλιστεί καλλιτεχνικά αλλά οι σειρές πρέπει να παίζονται»

«Δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι συγκεκριμένο, αλλά μία υποψία υπήρχε»

Must Read

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει σχετικά με τις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης και προβάλλονται σε επανάληψη.

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν συμφωνούν καθώς θεωρούν πως για «τιμωρία» δεν πρέπει να εμφανίζεται πουθενά, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να τιμωρούνται οι συμπρωταγωνιστές του για τα δικά του λάθη.

Ο Τάσος Παλαντζίδης ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», τονίζει πως όσοι καλλιτέχνες έχουν ασκήσει βία με οποιοδήποτε τρόπο έχουν τιμωρηθεί με τον «εξορισμό» τους από τον χώρο του θεάτρου.

«Οι σειρές σαφώς και θα πρέπει να παίζονται. Για μένα καλλιτεχνικά έτσι κι αλλιώς ο Φιλιππίδης έχει τιμωρηθεί. Δεν ξέρω και αν ο ίδιος έχει τη διάθεση να βγει να παίξει, γιατί ο οποιοσδήποτε Φιλιππίδης έχει αποκεφαλιστεί καλλιτεχνικά», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Τάσος Παλαντζίδης.

«Υπήρχαν και χειρότερα από τον Φιλιππίδη, όπως ακούσαμε. Ευτυχώς ο κόσμος το καταλαβαίνει και είναι αυστηρός. Οι σειρές πάντως πρέπει να παίζονται. Για παράδειγμα, ο «Μπακαλόγατος» είναι μία ταινία που πρέπει να διδάσκεται σε σχολές. Αν ένας από αυτούς τους ηθοποιούς είχε μία τέτοια συμπεριφορά και μαθευόταν μετά, έπρεπε να πετάξουμε την ταινία στον κάλαθο των αχρήστων;», τονίζει αμέσως μετά ο ηθοποιός.

Σοκαριστήκατε με όσα καταγγέλθηκαν;

Από αυτούς που βγήκαν στην επιφάνεια, δεν είχα καμία προσωπική ενημέρωση. Με τον Φιλιππίδη μόνο σε δύο παραστάσεις δουλέψαμε μαζί και δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι συγκεκριμένο, αλλά μία υποψία υπήρχε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This