Εμπλοκή! Δεν προχωρά η συμφωνία του Οpen με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Must Read

Εμπλοκή με τη Σοφία Αλιμπέρτη και το Open! Δεν φαίνεται να προχωρά στο Open η συμφωνία με τη Σοφία Αλιμπέρτη και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού, καθώς εμφανίζεται μέχρι στιγμής κάθετη στο να εντάξει στην εκπομπή της γκόσιπ, καλλιτεχνικά, κους κους, λάιφ στάιλ, ρεπορτάζ και κοινωνικά θέματα.

Πάντως, την ίδια ώρα που αναζητούν στο κανάλι έναν άλλον τρόπο συνεργασίας με τη γνωστή παρουσιάστρια, ίσως και κάποιο τηλεπαιχνίδι, αρχίζει να ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι η καλοκαιρινή σύνθεση της υπάρχουσας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής με τα πέντε μέλη (Τριαντάφυλλος, Πιερίδη, Τσαλαπάτη, Μπούτος, Παπαδάκης) θα ταίριαζε στη ζώνη του Σαββατοκύριακου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Σε κάθε περίπτωση, οι εκπομπές του Open λέγεται ότι θα αρχίσουν από τον Οκτώβριο. Εξαίρεση θα είναι η Ελένη Τσολάκη και η πρωινή, καθημερινή εκπομπή της, που λογικά θα πρέπει να αρχίσει 11 Σεπτεμβρίου (8/9 τελειώνει το «Καλοκαίρι #Yes»), όπως και τα άλλα μαγκαζίνο του ανταγωνισμού.

Μόνο σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμη η παραγωγή της θα αρχίσει η Τσολάκη μαζί με όλα τα προγράμματα του Open από Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This