H ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» βρίσκεται στη λίστα του BBC με τις 10 καλύτερες ταινίες για το Σεπτέμβριο

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας, ενώ το BBC τη χαρακτηρίζει «ταινία - φαινόμενο»

Must Read

H ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3» πρόκειται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο με την οικογένεια Πορτοκάλος να κάνει ένα δυναμικό come back στο τρίτο σίκουελ.

Μάλιστα, η ταινία της ελληνοαμερικανίδας Νία Βαρντάλος βρίσκεται ανάμεσα στις 10 που προτείνει το BBC στο κοινό του για να τις δει και πιο συγκεκριμένα στη θέση 7 της λίστας, ενώ την χαρακτηρίζει «ταινία – φαινόμενο» και το άρθρο κάνει λόγο για «μια από τις πιο κερδοφόρες ρομαντικές κομεντί».

Μαζί με τη Νία Βαρντάλος, συμμετέχουν οι Τζόν Κορμπέτ (Ιαν), Ελενα Καμπούρη (Πάρις), Λούις Μάντιλορ (Νίκος), Μαρία Βακράτσης (θεία Φρίντα), Αντρέα Μάρτιν, Τζία Καρύδη (Νίκι), Λέινι Καζάν (Μαρία).

«Χωρίς τη βοήθεια που πήραμε από το ελληνικό κράτος, ίσως δεν θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την παραγωγή του “Γάμος αλά Ελληνικά 3» δήλωσε η Νία Βαρντάλος στο περιοδικό Marie Claire.

Επίσης αποκάλυψε ότι η αρχική ιδέα του «Γάμος αλά Ελληνικά» ενθουσίασε τη Ρίτα Γουίλσον και τον Τομ Χανκς, οι οποίοι και την παρότρυναν να το διασκευάσει για τον κινηματογράφο και μάλιστα είναι συμπαραγωγοί της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This