Σασμός: Το νέο τρέιλερ της σειράς τα λέει όλα

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά εκεί που τελείωσε ο β' κύκλος

Must Read

Το μυστήριο δεν τελειώνει ποτέ και αυτό θα το δουν οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Σασμός, στις 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Το νέο τρέιλερ της σειράς Σασμός ξεκινά με τον Αστέρη και Αργυρώ στην εκκλησία. Στιγμή ιερή. Ο ιερέας ψάλει την ακολουθία του γάμου: «και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν».

Ένας οξύς ήχος σκίζει την ησυχία. Το άκουσμά του ξυπνά μνήμες σκοτεινές. Ακούγεται ο πυροβολισμός του Νικηφόρου προς τον Μαθιό. «Ξέρεις τι λέει η γιαγιά μου; Κάθε φορά που ακούγεται ένα βόλι σ΄αυτό το χωριό, το γέλιο γίνεται δάκρυ και η χαρά λύπη» ψιθυρίζει η φωνή της Αργυρώς.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Βρουλάκης αποφυλακίζεται: «Δε με κρατάει τίποτα πια. Είμαι έξω. Τελείωσα. Έρχομαι», ο μαυροφορεμένος άντρας ακούει τα σίδερα της φυλακής να κλείνουν οριστικά πίσω του. Επιστρέφει. Με ποια πρόθεση; Με την χειρότερη φυσικά, γι’αυτό και όλοι μένουν παγωμένοι και ανυπεράσπιστοι απέναντί του.

Ένας άνδρας στην Εντατική ψυχορραγεί. «Ζει;» η αγαπημένη του τρομάζει στην ιδέα του χαμού του. Μια γυναίκα χάνει τον έλεγχο του οχήματός της και τραυματίζεται σοβαρά. Η Βασιλική βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ένα παιδί. Κρατά την αθώα του καρδιά στα χέρια. Ποια μυστικά κρύβει; «Ένα κοπέλι ήλθε και τα άλλαξε όλα». Ο μικρός Πετρής είναι ο ίδιος ο Σασμός. Αλλά μήπως δεν είναι έτσι; «Ετούτο το παιδί είναι γέννημα φονιά», κάποιος δεν βλέπει τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς με αγάπη όπως όλοι στο χωριό.

«Αστέρη φοβάμαι» θα πει η Αργυρώ. «Είμαστε μαζί κι αυτό δεν θα αλλάξει» θα της απαντήσει ο Αστέρης πιο αποφασισμένος από ποτέ.

Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This