Αφροδίτη Γραμμέλη για Τριαντάφυλλο: «Γιατί εμένα, έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος»

«Έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα νομίζω...»

Must Read

Το «Καλοκαίρι Yes» έριξε.. αυλαία την Παρασκευή και σύμφωνα με κάποιες φήμες και προετοιμάζονται για εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν στην ομάδα της εκπομπής του Open να ενταχθεί ο Αλέξης Παππάς αλλά και η Νάταλι Κακκαβά ως κεντρική παρουσιάστρια.

Για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής μίλησε ο Τριαντάφυλλος χθες στην εκπομπή «Breakfast @ Star», τονίζοντας πως: «Το Open είναι ευχαριστημένο μαζί μας, μας έχει στηρίξει πολύ. Μας είπαν ότι κάναμε τη μεγαλύτερη έκπληξη που έγινε ποτέ, δεν το περίμεναν. Δεν ξέρω τίποτα για τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Αλέξη Παππά. Θα είναι ωραίο να είμαι σε πάνελ με τον Αλέξη Παππά, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Τα σαββατοκύριακα θα έχω πολλή δουλειά με τα live… Δεν ξέρω τίποτα ακόμα».

Όσον αφορά την άφιξη της  Νάταλι Κακκαβά ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε πως: «Εμείς είμαστε μια παρέα, δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας, καλώς να έρθει. Όποιος θέλει να μας το παίξει σταρ και παρουσιαστής, να κάτσει σπίτι».

Οι δηλώσεις του ερμηνευτή σχολιάστηκαν από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Αφροδίτη Γραμμέλη να υποστηρίζει πως: «Ο Τριαντάφυλλος δεν μίλησε ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως τραγουδιστής. Μίλησε ως… υπεύθυνος καναλιού και σχεδιαστής προγράμματος. Γιατί εμένα, έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε διευθυντής προγράμματος, όσα χρόνια δουλεύω.

Το ποιος θα είναι σε μια εκπομπή –γιατί έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα νομίζω- το αποφασίζει το κανάλι, ο διευθυντής προγράμματος και τα στελέχη του σταθμού. Δεν ξέρω τι συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά αυτό το αποφασίζει μια εταιρία παραγωγής. Η Ναταλί δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημόσια, δεν είπε ότι θα γίνει παρουσιάστρια κλπ». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This