Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Έχουμε δυο φραγκόκοτες στη Φάρμα, τη μία τη λένε Πάνο και την άλλη Σωτήρη»

«Οι παίκτες της Φάρμας δεν ξέρουν τίποτα για το χώρο, θα τον εξερευνήσουν μόνοι τους» πρόσθεσε

Must Read

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο ριάλιτι του Star το οποίο θα παρουσιάσει και αναφερόμαστε στη «Φάρμα».

Με το χαρακτηριστικό χιούμορ που τον διακατέχει αποκάλυψε πως στα γυρίσματα έχει βρει δυο φραγκόκοτες που τη μία τη λένε Πάνο και την άλλη Σωτήρη, αναφερόμενος στους συμπαρουσιαστές του στο MasterChef.

«Είμαι πολύ τυχερός που είμαι στη Φάρμα. Είναι πολύ όμορφα, έχει φοβερό δάσος. Δεν άργησα να δεχτώ την πρόταση για την παρουσίαση της Φάρμας. Υπάρχει εμπιστοσύνη με το κανάλι και μου άρεσε σαν ιδέα. Δεν έχω ζήσει σε φάρμα, αλλά σε χωριό. Έχω τσαπίσει κι έχω μαζέψει ντομάτες και ελιές. Στις δοκιμασίες θα είμαι στην περιγραφή του αγώνα και στους κανόνες και μετά θα κάνω λίγο στην άκρη για να παλέψουν οι παίκτες. Οι παίκτες της Φάρμας δεν ξέρουν τίποτα για το χώρο, θα τον εξερευνήσουν μόνοι τους. Θα ζήσουν πραγματικές συνθήκες οι παίκτες, θα έχουν μποστάνι και ζώα», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τέλος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε: «Εγώ μαγειρική από… Γενάρη. Έχουμε δυο φραγκόκοτες στη Φάρμα, τη μία τη λένε Πάνο και την άλλη Σωτήρη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This