Σασμός spoiler: Νεκρός από Βρουλάκη ο Νικηφόρος – Θα επιστρέψει σαν φάντασμα

Must Read

Ο Νικηφόρος θα μάθει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας και παρόλο που στην αρχή θα κρατήσει τις αποστάσεις του από τον Μαθιό και τη Βασιλική που δεν του είχαν αποκαλύψει την αλήθεια νωρίτερα, τελικά θα έρθει κοντά τους. Θα δεχτεί πως ο Μαθιός ήθελε απλά να σώσει τη μητέρα του από τα χέρια του σκληρού Στεφανή και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα γίνουν όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Όμως, όπως λέει ο λαός, η χαρά δεν κρατάει για πάντα. Πόσω μάλλον στην Άνω Ποριά που η βεντέτα ακόμα δεν έχει κοπάσει. Σύμφωνα με το Tv24, στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου θα δούμε λοιπόν τον γιο της Βασιλικής και του Μαθιού, μετά την έλευση του Αντρέα, να θέλει να προστατεύσει την οικογένειά του.

Ο Μαθιός δεν θα τον αφήσει να κάνει βήμα, καθώς ξέρει πόσο επικίνδυνος είναι ο Αντρέας Βρουλάκης, όμως ο Νικηφόρος ενώ στην αρχή θα δώσει τον λόγο του στον πατέρα του ότι δεν θα κάνει κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον εχθρό τους, δεν θα κάνει τελικά πίσω όταν μάθει κατά λάθος πως για τον χαμό του παππού του, Βασίλη, φταίει ο Παύλος Βρουλάκης. Για την ακρίβεια θα ακούσει τον Αντρέα να λέει στην Καλλιόπη πως ο ξάδελφός του είναι υπεύθυνος για το αίμα του συζύγου της που χύθηκε μέσα στη φυλακή και θα νιώσει πως πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τα λόγια του Αντρέα φυσικά δεν ευσταθούν, ωστόσο θα είναι αρκετά για να πάρει ένα όπλο και να πάει να βρει τον Παύλο.

«Κάποιος θα πρέπει να τιμήσει το αίμα του Βασίλη Σταματάκη, έστω και αργά», θα πει και θα ψάξει σε όλο το χωριό για να τον βρει. Ο Παύλος μαζί με τον Λάζαρο θα είναι στο καφενείο απολαμβάνοντας τον καφέ τους και ούτε για μια στιγμή δεν θα σκεφτούν την εξέλιξη που θα έχει η βόλτα τους στο μαγαζί του Παντελή και της Αννας. Ο Νικηφόρος μόνος του, με όπλο στα χέρια, θα βρεθεί μπροστά τους και μόνο όταν ρωτήσει τον Παύλο «Εσύ ρε είχες το θράσος να σκοτώσεις τον παππού μου; Τόσο άντρας είσαι τελικά;», θα καταλάβουν οι άλλοι θαμώνες του καφενείου τι πάει να κάνει. Η αρνητική απάντηση του Παύλου δεν θα του είναι αρκετή και χωρίς να χάσει χρόνο θα τον πυροβολήσει. Η σφαίρα δεν θα βρει τον Παύλο και μοιραία θα προσπαθήσει να πυροβολήσει ξανά. Ο Λάζαρος όμως για να τον προλάβει τον πυροβολεί πιο γρήγορα και ο νεαρός άντρας πέφτει κάτω.

Μια λίμνη αίματος θα σχηματιστεί μπροστά στα μάτια όλων και οι πιο ψύχραιμοι θα ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο, που λίγα λεπτά αργότερα θα έρθει για να τον παραλάβει. Στο μεταξύ, ο Παντελής και η Αννα θα ειδοποιήσουν τον Μαθιό που θα είναι στο αλουμινάδικο για το περιστατικό. «Τι μου λες τώρα, Παντελή; Ελπίζω να μην είναι αστείο αυτό! Ο γιος μου; Είστε σίγουροι πως ήταν ο γιος μου εκεί;», θα ρωτήσει χωρίς καν να καταλαβαίνει. Ο άλλοτε σκληρός άντρας θα χάσει την αναπνοή του και χωρίς να χάσει καιρό θα πάει να πάρει τη Βασιλική από το ξενοδοχείο για να πάνε στο νοσοκομείο. Από το ύφος του θα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της είναι το θύμα της υπόθεσης. Λεπτά αργότερα θα καταρρεύσει στη θέα του πυροβολημένου παιδιού της και από τα μάτια της θα κυλά η απόγνωση ότι θα χάσουν το πολυτιμότερό τους δημιούργημα.

Μαζί με τον Μαθιό θα στέκονται με δυσκολία, ενώ θα παρακαλούν τον Θεό να μην τους πάρει τον μονάκριβο γιο τους, λίγες μόνο μέρες μετά την ένωσή τους ως οικογένεια. «Δεν ξέρω τελικά τι κακό έχω κάνει και αξίζω αυτή τη μοίρα. Όλοι χάνονται από δίπλα μου αντί για να χαθώ εγώ…», θα πει κάποια στιγμή στον Μαθιό που θα την αγκαλιάζει όσο πιο σφιχτά μπορεί. Καλλιόπη, Αστέρης, Αργυρώ, Μαρίνα, Μανόλης, Τζένη… όλοι θα βρεθούν στο νοσοκομείο για να μάθουν τι συνέβη στο αγόρι που είχε μπροστά του όλη του τη ζωή. Ο Νικηφόρος θα κάνει προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή, όμως η καρδιά του θα υποκύψει τελικά, λίγες ημέρες αργότερα, στο τραύμα που του δημιούργησε η σφαίρα του Λάζαρου. Ο Δημήτρης Μαραθάκης θα είναι εκείνος που θα μεταφέρει το τραγικό νέο και η κραυγή της Βασιλικής θα ακουστεί παντού, στα πέρατα του χωριού, όμως το αποτέλεσμα δεν θα μπορεί να αλλάξει. Ο Νικηφόρος Σταματάκης πέθανε από σφαίρα των Βρουλάκηδων.

Ο πόνος και η θλίψη από τον θάνατο του Νικηφόρου θα πέσουν βαριά πάνω από το πονεμένο χωριό της Ανω Ποριάς και κανείς δεν θα μπορεί να καταλάβει τι όπλισε το χέρι του Λάζαρου. Αντώνης, Ντίνα, Γιώργος και Μύρος θα ψάχνουν ασταμάτητα τον άντρα που πυροβόλησε τον Νικηφόρο, όμως εκείνος θα είναι άφαντος. Ο Αντρέας θα τον έχει κρύψει στο βουνό για να μην τον βρουν, γεγονός που θα πυροδοτήσει νέα επεισόδια μεταξύ του Μαθιού που θέλει εκδίκηση και του Παύλου που θα προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Κανείς δεν θα μπορεί να δεχτεί πως ο Νικηφόρος δεν είναι ανάμεσά τους και στην κηδεία του θα ακούγεται μόνο το θρόισμα των φύλλων από τα δέντρα που θα τον περιβάλλουν. Συγκλονισμένοι όλοι θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, ωστόσο η Βασιλική και ο Μαθιός, σωστά ράκη, θα επιστρέψουν μόνοι σπίτι τους που για πρώτη φορά θα τους φανεί άδειο. Ο Νικηφόρος όμως, θα επιστρέψει σε αυτό ως φάντασμα δίνοντας χαρά στη Βασιλική που θα τον βλέπει μπροστά της. Εκείνη θα ξεσπά σε λυγμούς και εκείνος θα της δίνει κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της δίπλα στον άντρα που τη λάτρεψε. Τον πατέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This