Η Ελένη Μενεγάκη έχει αντίθετη άποψη από τον Λιάγκα για τον Ουγγαρέζο: «Θα το πάρεις και το παραπάνω από αυτό που σου αξίζει»

Must Read

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να θεωρεί πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν εξελίσσεται επαγγελματικά λόγω του κακού του χαρακτήρα, η Ελένη Μενεγάκη από την άλλη πιστεύει πως αξίζει να ηγηθεί μία εκπομπή αρκεί να πάρει το ρίσκο.

«Προς συζήτηση είναι πώς κάνουμε τη δουλειά μας και γιατί ο καθένας μας κάνει την εκπομπή που κάνει. Αυτό είναι το θέμα. Τώρα, αν άλλον τον οδηγεί η ανάγκη να δουλέψει και να πάρει καλύτερα χρήματα, άλλον γιατί τον ενδιαφέρει να είναι στην τηλεόραση έτσι για τον εαυτό του και το είναι του, άλλον γιατί δοκίμασε αυτόν τον χώρο γιατί του ταιριάζει.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είναι κανείς στην τηλεόραση, το τι κάνει ο καθένας έχει σημασία. Τι με νοιάζει εμένα ποιος το κάνει για τα λεφτά, ποιος το κάνει για κάτι άλλο; Μ’ αρέσει αυτό που βλέπω; Εγώ εκεί μένω. Αυτό που εγώ αποζητώ στην τηλεόραση είναι να υπάρχει ποικιλία. Αυτό που εμένα μπορεί να μην μου αρέσει, έχει το πελατειακό του σύστημα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια στην εκπομπής «Ελένη».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε: «Συμφωνώ απόλυτα, αρκεί βέβαια και η ίδια η τηλεόραση να δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους. Εκτός από συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν την καριέρα τους, όλοι οι άλλοι είμαστε το ίδιο».

«Εγώ θα σου πω ότι σε μία εκπομπή, αν έχει πέντε ανθρώπους, ξεχωρίζουν και οι πέντε. Άλλος φαίνεται πιο λίγο, άλλος λάμπει περισσότερο, εξαρτάται…» αποκρίθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Εκεί που θα προτείνουν τον Ουγγαρέζο, τον Κουτσόπουλο. Είμαστε όλοι ένα. Αυτό εννοώ», με την Ελένη Μενεγάκη να του επισημαίνει πως «αν είχες πάρει κάποια φορά στη ζωή σου το ρίσκο να πεις κάθομαι και δεν δέχομαι την πρόταση που μου κάνουν γιατί εγώ θέλω στην επόμενη δουλειά να είμαι πρωταγωνιστής, θα σου είχαν χτυπήσει την πόρτα»

«Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Και τώρα μπορεί να σε θέλουν για το Παζάρι, αλλά είσαι εδώ. Έχεις συμβόλαιο. Σαν παράδειγμα το λέω» ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη και κοιτάζοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στα μάτια κατέληξε: «Ο καθένας σε μία ομάδα βγάζει το εκτόπισμά του, όσο κι αν τους έχει ίσα. Και οι άνθρωποι που δουλεύουν στα κανάλια το βλέπουν. Αλλά για να βρει κανείς τη θέση του, να του δοθεί η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να μην είναι κλεισμένος. Πρέπει να λέει κάθε χρόνο “θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω”.

Θα το πάρεις και το παραπάνω από αυτό που σου αξίζει. Γιατί σου αξίζει, αλλά να πιστεύεις όχι μόνο τη στιγμή που τσαντίζεσαι αλλά και όταν κυλούν ρολόι. Και να βάζεις τον προγραμματισμό σου. Εσύ. Για να σε βουτήξουν οι άλλοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This