My Style Rocks: Η Σοφία Χατζηπαντελή εκνευρίστηκε με την Χριστίνα και έφυγε από το πλατό

«Δεν ξέρεις να μιλάς με τον άλλον. Με πειράζει»

Must Read

Πυρ και μανία έγινε η Σοφία Χατζηπαντελή με μία από τις παίκτριες του My Style Rocks με αποτέλεσμα να φύγει από το πλατό εκνευρισμένη.

Συγκεκριμένα η κριτής του reality μόδας έγινε έξαλλη με την συμπεριφορά της Χριστίνας Μπίτα, καθώς θεωρεί πως η εν λόγω παίκτρια πως μπορεί να κάνει κριτική στις συμπαίκτριές της, ενώ εκείνη δεν δέχεται την δική τους.

Η Χριστίνα Μπίτα παραδέχτηκε πως δεν τις θεωρεί άξιες να την κρίνουν καθώς εκείνη ξέρει να συνδυάζει τα ρούχα της, με το γνωστό μοντέλο να γίνεται έξαλλο και να της λέει πως: «Αν ήξερες τι ταιριάζει, δεν έπρεπε να βάλεις αυτό το σύνολο. Τα παπούτσια είναι λάθος, δεν είναι ούτε για να τα αγοράσεις… Αν ξέρεις τι ταιριάζει, το πουκάμισο είναι βαρετό. Τι άλλο να σου πω ότι δεν ταιριάζει για να ξέρεις ότι κανένας δεν τα ξέρει όλα» είπε στην αρχή.

«Δεν είναι προσωπική επίθεση. Αγάπη μου, άκουσε με! Δεν ξέρεις να μιλάς με τον άλλον. Με πειράζει. Αυτό είναι πραγματικά αστείο» συνέχισε με έντονο ύφος η Σοφία Χατζηπαντελή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This